Brad Pitt David Beckham film család mozi foci gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 49 éves sztár szorosabbra fűzné kapcsolatát a nyugdíjba vonult focistával. Brad ugyanis azt szeretné, ha Beckham tanítaná focizni a gyerekeit.

A még mindig sármos színész azt akarja, hogy hat gyermeke - Maddox (11), Pax (9), Zahara (8), Shiloh (6) és a 4 éves ikrek, Knox és Vivienne - a labdarúgás legjobbjától vegyen leckéket. Elképzeléseit legújabb filmje, a World War Z londoni bemutatóján árulta el: "Azt szeretném, hogy ő eddze a gyerekeimet."

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Pitt ráadásul úgy hiszi, hogy mindezt Hollywoodban tudják megvalósítani, ha David úgy dönt, hogy belevág a színész karrierbe. Ez pedig nem is tűnik olyan valószerűtlennek, miután az Oscar-díjas producer, Harvey Weinstein ódákat zengett róla: "Csak néhányszor találkoztam Daviddel, de minden alkalommal egyre lenyűgözőbbnek találom a tehetségét. Igazi rajongója vagyok. Azt gondolom, hogy bármit képes megcsinálni a tévében és a filmvásznon" - nyilatkozta a filmmogul.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.