Kate Moss Playboy fotózás kép címlap meztelen LifeNight magazin nyuszi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ízelítőt tett közzé a legendás nyuszis magazin a szupermodell fotózásáról.

Hamarosan megjelenik az ikonikus férfimagazin hatvanéves januári-februári száma, amelyben Kate Mosst kérték fel egy kis szülinapi vetkőzésre. A Playboy nemrég máris egy kis ízelítőt tett közzé Moss kisasszony szexi pózolásáról, amelyen fülekkel, magas sarkúban és pompommal a fenekén térdel, miközben csábítóan a kamerába néz. Mindezt meglehetősen ízlésesen és a magazintól szokatlanul sokkal több ruhában. Vajon a meglepetés csak ezután érkezik majd?

Fotó: Mert Alas, Marcus Piggott
Johnny Depp és Kate Moss újra együtthttp://www.life.hu/szorakozz/20131025-johnny-depp-amerikai-szinesz-es-kate-moss-brit-modell-ujra.htmlMeztelen melleit süttette Kate Mosshttp://www.life.hu/szorakozz/20131021-kate-moss-brit-modell-felmeztelenul-napozott-jamaicaban.htmlMeztelen fotózással ünnepel majd Kate Mosshttp://www.life.hu/szorakozz/20130918-kate-moss-brit-szupermodellt-vetkozteti-le-a-playboy-hatvanadik-szuletesnapja.htmlKate Moss már nagyon nincs formábanhttp://www.life.hu/szepulj/20130812-kate-moss-szupermodell-kicsit-elengedte-magat-nyaralasan.htmlTalpig aranyban a szexi Kate Moss - fotóhttp://www.life.hu/legytrendi/20130705-kate-moss-szupermodell-dogos-kepeit-arverezik-el-a-christies-aukcios.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.