Így még senki sem láthatta Erzsébet királynőt

fénykép fotó gyűjtemény Erzsébet királynő Egyesült Királyság tinédzser színész árverezés London
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Előkerültek Erzsébet királynő tinédzserkori fényképei, amelyek nem csak a brit uralkodó fiatalkorát idézik fel.

Sosem látott fotók kerültek elő Erzsébet királynőről. A Londonban bemutatott fényképgyűjtemény az akkor még hercegnő Erzsébet színházi múltjába enged bepillantást. Az időrendi sorrendben első fotó 1941-ben készült, rajta Erzsébet királynő épp Hamupipőke bőrébe bújt.

Erzsébet (bal oldalon) és Margaret (jobb oldalon) az Aladdin című darabban
Kattints a képre a galériáért! Forrás: Northfoto

Az 1945-ig tartó időszakot felölelő fényképgyűjteményből jól látszik, Erzsébet királynő és húga, Margaret nem egyszer játszott főszerepet a királyi pantomimszínpadon: Hamupipőkén kívül a Csipkerózsikában és az Aladdinban is megcsillogtathatták színészi képességeiket. A 60 fotóból álló fényképgyűjteményt hamarosan árverezésre bocsátják, kikiáltási ára körülbelül 5 millió forintnak felel meg.

Gyémánt fejdíszben pompázott Katalinhttp://www.life.hu/szepulj/20131204-katalin-cambridge-hercegnoje-eloszor-viselte-a-csillogo-tiarat-egy-diplomaciai-esemenyen-kiralyi.htmlBetörtek Erzsébet királynőhözhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130907-betorok-a-buckinghampalotaban-a-brit-kiralyi-csalad-rezidenciajaba.htmlHatvan éve koronázták meg II. Erzsébet királynőthttp://www.life.hu/szorakozz/20130602-ii-erzsebet-nagybritannia-kiralynoje-60-eve-lepett-hivatalba.htmlVilágsztárokkal énekelt Vilmoshttp://www.life.hu/szorakozz/20131127-vilmos-brit-kiralyi-herceg-jon-bon-jovi-amerikai-enekessel-es-taylor-swift-amerikai-enekesnovel.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.