rajzfilmfigura művész mese Disney mesehős
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy izraeli művész fantáziáját az mozgatta, hogyan festenének kedvenc gyerekkorunk kedvenc mesefigurái a való életben. Íme a végeredmény.

Generációk sokasága nőtt fel a Disney mesék híresebbnél híresebb figuráinak történetén. De vajon hogyan festenének kedvenc mesehőseink, ha teljes fizikai valójukban szembejönnének velünk az utcán?

Forrás: Deviantart/Karen Graw

Karen Graw úgy döntött, elkészíti a rajzfilmfigurák hús-vér emberi portréit – a fotókat ide kattintva nézheted meg. Az izraeli művésznek elmondása szerint leginkább a nevetségesen eltúlzott karakterekkel gyűlt meg a baja, mint amilyen Szörnyella De Frász vagy épp Herkules. Nem Fraw az egyedüli, aki megpróbálta életre hívni a Disney hercegnőket: korábban a szintén izraeli származású Dina Goldstein mutatta meg fotóin keresztül, milyen az, amikor a mese nem ér boldog véget.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.