Egy nappal élte túl felesége Gera Zoltánt, a Nemzet Színészét

Forrás: http://www.activestudio.hu -
halál Gera Zoltán (színész) színész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csak egy nappal élte túl a Nemzet Színészét felesége, a 76 éves Helga. Az idős asszony Gera Zoltán lányával, Judittal beszélt utoljára. "Mi lesz most?" - ez volt Helga utolsó, kétségbeesett kérdése.

Ahogy arról a Life.hu beszámolt, november 7-én életének 92. évében elhunyt Gera Zoltán. Mindössze egy nappal később a hosszú ideje betegeskedő feleségét felemésztette a trauma, szervezete nem bírta elviselni a tragédiával járó megpróbáltatást.

Forrás: http://www.activestudio.hu

Gera Judit szerint apja és Helga gyakorlatilag szimbiózisban éltek az elmúlt, közel ötven évben, Gera Zoltán maga is arról beszélt korábban, hogy felesége nélkül nem boldogulna a mindennapokban.

Pár héttel azután, hogy Helga egy baleset miatt kórházba került, Gera Zoltán rosszul lett, és állapota tovább romlott. Végül őt is kórházba szállították, ahol elhunyt. A tragédia magával rántotta Helgát is, aki Gera Judit szerint képtelen volt feldolgozni férje elvesztését. A házaspárt együtt búcsúztatják majd, a közös temetés november 28-án lesz a Farkasréti temető ravatalozójánál - tájékoztat a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.