kulturális programajánló program tánc programajánló január
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét a zene és a tánc kerül főszerepbe a hétvégén. Ha a klasszikust, a rockot vagy a popot szereted, mindegyikre van szuper tippünk. Fogd meg a pasid vagy a barátnőd kezét, és irány egy jó koncert! Íme, néhány program a fagyos hétvégére, hogy felolvadj. 

SzólóDuó Nemzetközi Táncfesztivál
MU Színház
2015. január 14-18.

Január 14-től 4 napon keresztül profi táncosokon ámulhatsz a MU Színházban. A szárnyaikat bontogató és tapasztalt alkotók, táncosok koreográfiáit egyaránt megnézheted, és legújabb alkotásaikkal ismerkedhetsz.

Forrás: SzólóDuó Nemzetközi Tánc Fesztivál

Szarka Tamás: Költői est
Józsefvárosi Galéria
2015. január 16.

Huszárik Kata vendégszereplésével a Kossuth-díjas Szarka Tamás Tánc a hóban és Mária című könyvét mutatja be a Józsefvárosi Galériában január 16-án. Ha szereted a Ghymes zenekart, nagy kedvenced lesz Szarka Tamás, ugyanis a zenekar dalainak ő írta a szövegeit.


Virtuózok est
New York Művész Páholy
2015. január 19.

A világ egyik legszebb kávéházában a komolyzene, a tehetségek és az értékteremtés kerül fókuszba. A tévében nagy sikerrel vetített Virtuózok című komolyzenei tehetségkutató műsorhoz kapcsolódó történeteket, kulisszatitkokat tudhat meg minden érdeklődő, Sándor Zoltán hegedűvirtuóz és Demeniv Mihály harmonikaművész pedig fellépésükkel kápráztatják el a közönséget.

Sexepil visszatérő koncert
A38 hajó
2015. január 16.

Az A38 hajón mutatja be új, angol nyelvű lemezét a Sexepil. A Music Televisionön sokat játszott zenekar sokáig nem hallatott magáról, és most végre élőben hallhatod kedvenc és legújabb dalaikat.

Suzuki viaDAL LIVE
Akvárium Klub
2015. január 17.

Pásztor Anna zenekara, az Anna & the Barbies, a Supernem és a Subscribe mellett még sokan mások ígérnek hatalmas bulit az Akvárium Klubban. Pásztor Anna neve már garancia a fantasztikus hangulatra, és a Supernem koncertjén biztos a vidámság és Papp Szabi poénjai két dal között.

+1 ajánlat:

Dalpremier a Mrs. Columbótól

Ha úgy döntesz, hogy ebben a hideg időben inkább otthon maradsz, akkor is van számodra egy remek ajánlatunk, még ha csak néhány perces is. Mindenképp hallgasd meg egyik UFF-lányunk, Galambos Dorina zenekarának vadiúj számát! Vigyázat, nagyon dögös a hangzás!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.