Hatalmas tapsviharral jutalmazta a közönség a Mary Poppins jubileumi előadását. Mindhárom Mary és Bert színpadra állt, a nézők nagy örömére. Az előadás utáni partin pedig előkerült a torta, a pezsgő és a szelfibot.

Oroszlán Szonját, Mahó Andreát és Polyák Lillát láthattuk a szuperdadus szerepében, Bertet pedig Sándor Dávid, Szente Vajk és Csonka András alakították.

A három Mary PoppinsForrás: Madách Színház

Csonka Bandi elárulta, a sztepptáncos rész jelentette számára a legnagyobb kihívást. Nyolc percen keresztük ropták ugyanis a nem egyszerű, de annál látványosabb koreográfiát. 

"Fantasztikus, amit ezek a művészek a színpadon nyújtanak, de még csodálatosabb az, amit a nézők nem látnak: hogy milyen fegyelmezett, lelkes és odaadó munka folyik a színpad mögött, a háttérben, hogy ez a különleges előadás létrejöhessen" - mondta Szirtes Tamás, a színház igazgatója.

Csonka András elárulta, a gyerekszereplők hihetetlen szorgalommal és önfegyelemmel próbálták a darabot, ami felnőtt fejjel ugyanolyan élvezhetőre sikeredett, mint amilyen csodálattal a gyerekek nézték. 

Csonka András szelfibotozikForrás: Madách Színház

Az előadás utáni partin előkerült Bandi új szelfibotja, így nagyon cuki képek készültek. A pezsgő gyorsabban elfogyott, mint a habos sütik, ami nem csoda, hiszen Mary Poppins alakjának mindig tökéletesnek kell lenni, erre mindig odafigyel a három színésznő.

Forrás: Madách Színház

ITT megnézheted a felismeretlenné maszkírozott Détár Enikőt, a madaras asszony szerepében, és Koós Rékát, aki Mrs. Bankset játssza.