Kihagyhatatlan! Gálvölgyi János elszavalja a Bulibárót

Kis Grófo Gálvölgyi János Pixa Bulibáró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gálvölgyinek, Gálvölgyinek, Gálvölgyinek pam-pam!

Ganxsta Zolee Ki a faszagyerek című számát Janklovics Péter tolmácsolásában, a Szomorú szamurájt pedig Szilágyi Csengétől hallhattuk már, és napokig nem ment ki a fejünkből.

Végre elszavalták a nyár slágerét is: íme, Tóth Dániel és Ifj. Kozák László dala, a Bulibáró Gálvölgyi János előadásában:

Mulatási!

Egy emberként üvöltötte egy halom egyetemista a Bulibáró, a Nézését meg a járását és az Olaszosan, dzsigolósan című slágereket az EFOTT fesztiválon. Kis Grófo olyan hangulatot varázsolt a színpadra, hogy még órák múlva is mindenkiben benne volt a mulatási. Mert ez a szó is bekerült a köztudatba Grófónak köszönhetően. Olvasd el a vele készült beszélgetést ITT!
Minden idők legjobb szereposztásával büszkélkedhet az új James Bond film - itt az első trailer!http://www.life.hu/kult/20150723-minden-idok-legjobb-szereposztasaval-buszkelkedhet-az-uj-james-bond-film.htmlNovember 6-ától látható itthon a legújabb James Bond film, amely parádés szereposztást tudhat magának. És az előzetese is lebilincselő.KultOrigoÍgy néz ki a 30. évfordulóját ünneplő kultuszfilm szerelmespárjahttp://www.life.hu/kult/20150722-30-evfordulojat-unnepli-a-vilaghiru-mozifilm.htmlNincs olyan ember, aki ne ismerné Robert Zemeckis Vissza a jövőbe című mozifilmjét, ami a vászonra kerülése után rögtön kasszasikerré vált. KultOrigoVisszatér a Szökés című sorozat - Michael Scofield feltámadhttp://www.life.hu/kult/20150721-a-szokes-sorozat-visszater-egy-evadra.htmlHat évvel a lezárás után újra összeállnak a szökevények. Visszatér a Szökés című sorozat a képernyőre. KultOrigoPaul Walker öccse bátyja nyomdokaiba léphttp://www.life.hu/kult/20150717-paul-walker-occse-cody-walker-batyja-nyomdokaiba-lep-es-nicholas-cage-mellett-fog-jatszani-egy.htmlCody Walker hamarosan Nicholas Cage mellett lesz látható főszerepben egy soron következő filmben.Kult--Légrádi Márk összeköltözött a hajójávalhttp://www.life.hu/kult/20150715-legradi-mark-hajoskapitany-aki-vilagkoruli-utra-indul-egy-vitorlas-hajoval-osszekoltozott-a.htmlA földkörüli vitorlásútra készülő hajóskapitány már a hajóépítés fázisánál tart, és hogy hatékonyan haladjon a munka, beköltözött egy betongyárba a hajósablon mellé.Kult--Ismét magyar táncosok robognak a világhírnév feléhttp://www.life.hu/kult/20150715-a-freelusion-dance-company-magyar-tancosai-lenyugoztek-a-zsuri-tagjait-az-americas-got-talent.htmlA magyar alapítású Freelusion Dance Company lenyűgözte a zsűri tagjait az America's Got Talent válogatójában.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.