5 imádnivaló idézet a Büszkeség és balítéletből

Forrás: Northfoto -
Colin Firth Büszkeség és balítélet film idézet Jane Austen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs romantikus nő, aki ne látta volna a Büszkeség és balítélet című minisorozatot - no nem a Keira Knightley-félét, hanem a BBC 6 részes sorozatát Colin Firth-el. Mr. Darcy és Elizabeth Bennet szerelme megunhatatlan - íme 5 kedvenc idézetünk az írónő, jane Austen tollából. 

,,Micsoda őrültség azt várni, hogy újból belém szeressen! Hát van férfi a világon, aki ne riadna vissza a gyöngeségtől, hogy másodszor is megkérje ugyanazt a nőt?"

,,Kezdetben még szabad a szívünk - mi sem természetesebb, mint hogy egyik személyt jobban kedveljük a másiknál; de igazán beleszeretni valakibe, minden bátorítás nélkül: ehhez kevés embernek van mersze."

Forrás: Northfoto

,,A múltat el kell felejtenünk! Azelőtt talán nem szerettem őt annyira, mint most. De ilyen esetekben legnagyobb baj a jó emlékezőtehetség."

Hiába volt minden vívódásom... nem használt semmit. Nem tudom elfojtani érzéseimet. Meg kell mondanom, mennyire imádom, milyen forrón szeretem magát."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.