Megvan a legbénább James Bond - Nem is hinnéd, ki az!

Forrás: Fórum Hungary -
film Daniel Craig James Bond szereplő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hat évtized, 24 film, 6 színész, milliós nézettségek - A James Bond-filmek számokban valahogy így néznek ki. De vajon melyik Bond volt a legbénább, ha a számokat nézzük? 

A Daily Mail egy zseniális táblázatot készített, amelyből kiderül, melyik színész által megformált Bond fogyasztotta a legtöbb nőt és Martini-koktélt, illetve melyikük ölte meg a legtöbb gonoszt. Míg gyilkolászás tekintetében Pierce Brosnan az ász, addig Geroge Lazenby volt a legnagyobb nőcsábász.

Forrás: Fórum Hungary

Szegény Daniel Craignek jutott a legkevesebb hölgy, és még annyi áldozatot sem számlálhat, mint Brosnan. Az első Bond, Sean Connery sem panaszkodhat, ő áll a hódítási dobogó második fokán.

Libabőr! Íme, egy felvétel Király Viktor New York-i koncertjérőlhttp://www.life.hu/kult/20151025-kiraly-viktor-new-yorkban-koncertezett.htmlKirály Viktor hangja utánozhatatlan! Az énekes első New York-i koncertjén is olyat énekelt, hogy ezt nem elég egyszer meghallgatni.KultOrigoÍgy lehetsz még felelősségteljesebb kutyatartóhttp://www.life.hu/kult/20150923-kulturalis-programajanlo-szeptember-24-27.htmlNem kell kutatónak lenni ahhoz, hogy rájöjj, hogyan lehetsz még felelősebb kutyatartó. De ha mégis kutató szeretnél lenni, irány a Kutatók Éjszakája. Ha inkább az életminőségeden javítanál, sportolnál, vagy valami igencsak Szemrevalóra vágysz, a Life.hu tippjeivel ezeket is megvalósíthatod. KultThinkstockÍgy ünnepli születésnapját egy híres énekeshttp://www.life.hu/kult/20150909-kulturalis-programajanlo-szeptember-10-13.htmlBérczesi Robi művészi előadói esttel, a Wellhello ismét elnöki koncerttel készül. A Müpa remek előadással csalogat, a Gyulyásfesztivál pedig igazi magyaros ízekkel. Ráadásul vasárnap a Magyar Dal Napja, így egy jó koncert szinte kötelező. Nos, akkor hova is mész a hétvégén? KultThinkstockA Saul fia kapta a kritikusok díját Luxemburgbanhttp://www.life.hu/kult/20151024-a-saul-fia-kapta-a-kritikusok-dijat-luxemburgban.htmlNemes Jeles László filmje, a Saul fia kapta a luxemburgi CinEast filmfesztiválon a kritikusokból álló zsűri díját.Kult--5 kedvenc idézetünk az Amelie csodálatos életébőlhttp://www.life.hu/kult/20151025-amelie-csodalatos-elete-film-idezetek.htmlAz egész világ odavolt a francia Amelie csodálatos élete című filmért. Nem csak a hangulatát imádtuk, de a benne elhangzó dolgokban is nagy igazságok voltak. Összegyűjtöttük a kedvenc idézeteinket! KultNorthfotoÉljen Bella és Edward! Jön az új Alkonyat-könyv!http://www.life.hu/kult/20151008-jon-az-uj-alkonyat-konyv.htmlHa Alkonyat-fan voltál, most igazán örülhetsz. Nem kell újra elolvasnod a rongyosra lapozott köteteket, hiszen jön a legújabb rész! Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.