Itt a Star Wars 7 magyar nyelvű előzetese - Videó!

szinkron Star Wars videó előzetes Harrison Ford
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan az várható volt, elkészült a legendás űropera legújabb részének magyar változata, melyben régi klasszikusok hangjait is hallhatjuk. 

Mától látható Az ébredő Erő előzetesének szinkronos verziója is, így már csak a premierig kell kibírnunk. A rendező, J.J Abrams a napokban megerősítette a hírt, miszerint a film mozikba kerüléséig nem jön ki több előzetes, így addig ezzel kell beérnünk. A film hazai forgalmazója, a Fórum Hungary elérhetővé is tette a magyar változatot, melyben a régi nagy kedvencünk, Csernák János kölcsönzi hangját Harrison Fordnak.

A Pszichológus Pasi: 10 dolog, amit tuti nem tudtál a halloweenről http://www.life.hu/kult/20151029-ezeket-nem-tudtad-eddig-a-halloweenrol-az-tuti-pszichologus-pasi.htmlIlyenkor a csapból is ez folyik: édességek, jelmezek, kis kütyük. Minden bolt polcaira kikerülnek a halloween cuccok. Kérdés, hogy tulajdonképpen mi is az a Halloween!? Kult--Harry Potter csillagot kapott - Daniel Radcliffe-é a 2565. hollywoodi csillag a sétányonhttp://www.life.hu/kult/20151030-daniel-radcliffe-a-harry-potter-filmek-sztarja-csillagot-kap-a-hiressegek-setanyan.htmlDaniel Radcliffe, a Harry Potter-filmek sztárja csillagot kap a Hírességek sétányán Hollywoodban. A színész november 12-én leplezheti le a híres kövezet 2565. csillagát. Kult--10 érdekesség, amit biztosan nem tudtál a Facebookrólhttp://www.life.hu/kult/20151028-tiz-erdekesseg-amelyet-meg-biztosan-nem-olvastal-a-facebookkal-kapcsolatban.htmlGondoltad volna, hogy 30 millió halott személy profilja még mindig aktívan működik? Érdekes lista következik mindenki kedvenc közösségi oldaláról. Kult--Micsoda rekord! Adele új klipjét egy nap alatt 28 millióan nézték meg http://www.life.hu/kult/20151027-adele-uj-dalatol-felrobbant-az-internet-egy-nap-alatt-milliok-kattintottak-ra.htmlElképesztően magas számokat hozott az énekesnő új dala, mellyel újra vissza szeretne térni a zenei listák élére. A jelek szerint a próbálkozás eredményesnek bizonyult. Kult--Egy animációs mesében is éljenzés fogadja a Star Wars legújabb epizódjáthttp://www.life.hu/kult/20151029-az-agymanok-karaktereit-is-imadjak-a-star-wars-elozetest-cuki-video-kovetkezik.htmlAz Agymanók című amerikai film karaktereivel "nézették meg" a kultikus űropera hetedik részének első előzetesét, melyből egy igazán vicces jelenet kerekedett. KultOrigoKülönleges Star Wars-járatokat indít egy légitársaság http://www.life.hu/kult/20151020-star-wars-temaju-repulot-gyartott-egy-japan-legitarsasag-a-kepek-elkepesztoen-viccesek.htmlA következő képek alapján a japán All Nippon Airways is beszállt az űropera körüli őrületbe. Az alábbi képeken egy Boeing 787 Dreamliner utasszállító látható, melyet különleges elemekkel láttak el. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.