Nem Mark Darcy lesz Bridget Jones gyerekének az apja?

Forrás: AFP/Photo12 -
Colin Firth Patrick Dempsey forgatás Mark Darcy Renée Zellweger Bridget Jones naplója gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyanús kép látott napvilágot a Birdget Jones legújabb részének forgatásáról.

Nem kérdés, hogy 2016 egyik legjobban várt filmje a Bridget Jones naplójának harmadik része, amelynek forgatási munkálatai már javában zajlanak, és kétségkívül minden rajongó nagyon várja, hogyan alakul a súlyproblémákkal küzdő szingli sorsa.

Forrás: AFP/Photo12

A nemrég kiszivárgott forgatási képeket elnézve azonban valószínűleg még nagyobb lesz az izgalom: a fotón ugyanis nem csupán a Mark Darcy karakterét alakító Colin Firth látható, hanem a titokzatos másik szereplőt megformáló Patrick Dempsey is, amint éppen a kórházba tartanak a szülés előtt álló Bridget Jones-szal, azaz a felismerhetetlen arcú Renée Zellwegerrel. Kattints ide a fotóért!

Vajon melyikük gyermekét hordja a szíve alatt Bridget Jones?

Minden, amit még nem tudtál az új Bridget Jones-filmről

2016-ban érkezik a mozikba kedvenc szinglink történetének folytatása. Azt már tudtuk, hogy Hugh Grant végleg kiszállt, és nem játssza többet Daniel Craig szerepét, emellett lesznek azonban másfajta változások is a történetben: kattints ide a cikkért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.