Régi-új nő tűnik fel Bereczki Zoltán mellett

Forrás: Bereczki Zoltán -
Bereczki Zoltán színész Váczi Eszter fellépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Előkerült egy nő Bereczki Zoltán múltjából, és hamarosan együtt állnak színpadra. Az énekes elárulta, a kilencvenes években gyakran „kerülgették" egymást Váczi Eszterrel, hiszen mindketten aktív szereplői voltak a hazai klubéletnek.

Sokan hiszik, hogy Bereczki Zoltán zenei karrierje a Rómeó és Júliával indult, ám az igazság az, hogy az énekes már évekkel korábban is koncertezett. Ezekben az években ismerkedett meg Váczi Eszterrel – az énekesnő akkoriban Szörp nevű zenekarával, Bereczki pedig a Sketch nevű formációval állt színpadra.

"A nagyközönség engem a színházból ismer, sokan nem tudják, hogy a kilencvenes években nekünk volt egy zenekarunk, a Sketch, amellyel klubokban játszottunk, ahogyan Eszterék is. Innen az ismeretség" – mesélte Bereczki Zoltán.

Forrás: Bereczki Zoltán

"Már akkor tetszett a hangszíne, és mi le is jártunk az ő koncertjeire, fantasztikus zenészekkel játszott együtt. Később kicsit elvesztettük egymást, és akkor figyeltem fel rá újra, amikor a quartetjével hallottam játszani. Nagyon jók a dalaik, erősek a szövegek, és azt gondolom, akinek az életében változások vannak, annak kötelező meghallgatnia őket. Ennek apropóján döntöttem úgy, hogy Esztert hívom vendégül az első idei nagykoncertemre a Magyar Színházba" - mesélte Zoli.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.