Kiválasztották az amerikai Életrevalók főszereplőit

Kevin Hart Életrevalók film forgatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az amerikai verzióban Bryan Cranston és Kevin Hart játssza el a két főszerepet. A tervek szerint a forgatások nyáron már el is kezdődnek. 

Négy évvel ezelőtt az egész világot meghódította, és közben rengeteg embert megríkatott az Életrevalók című édesbús francia dráma. A film összesen 426 millió dollárt termelt világszerte, minden idők harmadik legnézettebb filmje lett Franciaországban - írja az Origo.

Forrás: AFP

Kevin Hart komikus szerepek sorozatával épített magának karriert Hollywoodban, legutóbb a Pofázunk és végünk Miamiban című vígjátékát mutatták be a magyar mozikba.

A Saul fia lenyomta a Star Wars 7-ethttp://www.life.hu/kult/20160401-tobben-veszik-a-saul-fiat-mint-a-star-wars-7-et.htmlAz Oscar-díjas alkotás, A Saul fia április közepétől kapható DVD-n és Blu-Rayen, de már most vezeti az egyik legnépszerűbb online bolt, az X-Press toplisátját, ezzel beelőzve többek között Az éhezők viadala záró epizódját, és a Star Wars hetedik részét is. KultOrigoNézegess kimaradt jeleneteket az új Star Wars-filmből!http://www.life.hu/kult/20160329-nezegess-kimaradt-jeleneteket-az-uj-star-wars-filmbol.htmlAmerikában április elején jelenik meg otthon is megtekinthető formában a Star Wars: Az ébredő Erő. Kiadtak egy rövid előzetest, amely a DVD-n és a Blu-rayen található kimaradt részekhez csinál kedvet. KultOrigoMagyar rajzfilm a világ legjobbjai között http://www.life.hu/kult/20160324-balkon-cimu-magyar-diplomamunka-a-vilag-egyik-legrangosabb-animacios-filmfesztivaljan.htmlDell’Edera Dávid a Metropolitan Egyetem animáció alapszakos hallgatójának Balkon című diplomamunkája versenybe került a világ egyik legrangosabb animációs filmfesztiválján, Annecyben. KultOrigoHoppá! J.K. Rowlingot írótanfolyamra küldtékhttp://www.life.hu/kult/20160327-j-k-rowlingot-a-harry-potter-szerzojet-elkuldtek-irotanfolyamra.htmlJ. K. Rowling, a Harry Potter szerzője nemrég a Twitterén osztott meg pár visszautasító levelet, amit a kiadók küldtek neki, pontosabban írói alteregójának, Robert Galbraith-nek. KultOrigoMészáros Árpád Zsolt taxisofőrnek állhttp://www.life.hu/kult/20160323-meszaros-arpad-zsolt-taxisnak-all-egy-szerep-kedveert-valt-munkakort-a-szinesz.htmlA népszerű operettszínész rajongói megnyugodhatnak, hiszen a sztár nem hagyja el a színpad mesés világát, csupán egy különleges felkérésnek tesz eleget. Kult--Megvan Angelina Jolie utódja? Ő lehet az új Tomb Raider-film főszereplőjehttp://www.life.hu/kult/20160322-angelina-jolie-utodja-az-uj-tomb-raider-filmben-daisy-ridley-szineszno-lesz.htmlA legfrissebb hírek szerint nagy a valószínűsége, hogy a Star Wars - Az erő ébredése című filmből megismert Daisy Ridley veszi át a stafétabotot elődjétől, Angelina Jolie-tól. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.