Kóstolj bele a szerepjátékok izgalmas világába: íme, a legmenőbb programok!

színház kultúra hétvége program szerepjáték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mozi, színház, és érdekes előadás is szerepel a listán, úgyhogy bárki megtalálja a kedvére valót a következő összeállításunkban. Nem kell bezárkoznod, hiszen a jó idő közeledtével egyre több szabadtéri program vár rád, főleg a belvárosban. Vedd elő a naptárad, és írd be a következő eseményeket.

Törésvonalak/Interaktív vacsoraszínház

Június 3-4.

Liebling

Képzeld el, mi történne, ha néhány órára magad mögött hagyhatnád jelenlegi életed és egy másik ember bőrébe bújhatnál. Mit tennél? Tedd próbára magad és vegyél részt egy interaktív színházi játékban, ahol valóban átélheted és megváltoztathatod a cselekményt. Meghívunk egy esküvői vacsorára, ahol eltérünk a megszokott keretektől. Az ültetőkártyán ezúttal nemcsak a nevedet találod majd, hanem azt is, hogy ki leszel azon az estén. Belecsöppensz egy élő társasjátékba, ahol a színészek is együtt játszanak Veled, közben pedig izgalmas gasztrotúrán vehettek részt. Kapcsolódj be, ha kikapcsolódnál!

Forrás: ConnActions Interaktív Színház

Ózdi Jazzparádé a hétvégén

Május 27-28.

A 7. Ózdi Jazzparádé keretében nemcsak a Hooligans együttes tartja 20 éves jubileumi koncertjét, de itt mutatkozik be egy külön erre az alkalomra összeállt szupergroup, amely koncertet ad a tavaly elhunyt Benkó Sándor emlékére A Dixie Tanár Úr címmel, valamint ugyanitt láthatják először a Benkó-emlékkiállítást is.

Forrás: 7. Ózdi Jazzparádé

Vad Fruttik koncert

Budapest Park

Május 27.

Visszatérés Budapestre! A népszerű magyar zenekar egy igazán zúzos bulival készül a rajongóknak a Budapest Park színpadán. Ha igazi rajongó vagy ott a helyed, hiszen a nagy nyári fesztiválok előtt érdemes egy kicsit hangolódni, főleg egy ilyen menő buliban. Irány az éjszaka!

Forrás: Origo

Warcraft: A kezdetek

A Cinema City összes mozijában

Azeroth eddig békés birodalma a háború szélére sodródik, civilizációjuk egy félelmetes megszálló fajjal néz szembe: ork harcosok menekülnek haldokló országukból, hogy új hazát foglaljanak maguknak. Amikor megnyílik egy átjáró a két világ között, az egyik seregre a pusztítás vár, a másikra a pusztulás. A szemben álló felek közül két hős összeütközése fogja eldönteni a családjuk, népük, hazájuk sorsát.

Naponta csonkítják az albínókat - Súlyos ezreket fizetnek a diplomaták a testrészekérthttp://www.life.hu/kult/20160525-naponta-csonkitjak-az-albinokat-a-testreszekert-sokat-fizetnek-a-diplomatak-tanzaniaban.htmlHárom hete vagyok még csak Tanzániában, amikor a Viktória-tó partján fekvő álmos településre, Mwanzába utazom, hogy meglátogassam a várostól mintegy háromórányi kompútra lévő kis sziget, Ukerewe különleges lakóit. Itt él ugyanis az ország albínó lakosságának egy nagyobb csoportja, akik a 2006-ban kezdődött rituális csonkítások és gyilkosságok elől menekültek ide. Kult--Osvárt Andrea ledobta a textilt: pucéron látható a sztár! http://www.life.hu/kult/20160526-osvart-andrea-yes-cimu-kisfilm-puceran-jarkal-a-videoban-jol-szitualt-menedzserno.htmlA magyar színésznő mostanában két olyan külföldi filmben is szerepelt, ami kiemelkedően sikeres volt az adott országban. A Yes című rövidfilmben a dögös híresség gyorsan megszabadul a ruháitól. KultOrigoAmikor egy világmárka a véletlennek köszönheti a sikeréthttp://www.life.hu/kult/20160525-amikor-egy-vilagmarka-a-veletlennek-koszonheti-a-sikeret-szentikralyi-almdudler-kellog-gabonapehely.htmlAhhoz, hogy egy termékből világszerte ismert márka legyen, bizony nem kevés erőfeszítés, kemény munka, tenni akarás és sokszor nagyon nagy szerencse is kell. Több olyan világhírű és milliók által fogyasztott élelmiszer márka létezik, amelyek megalkotói a kezdeteknél nem is sejtették, hogy valamikor ilyen sikereket érnek el. Kult--25 év után film készül A szépség és a szörnyetegből - Előzetes! http://www.life.hu/kult/20160524-a-szepseg-es-a-szornyeteg-elso-elozetes-emma-watson-lesz-a-foszereplo-video.htmlElkészült a legszebb Disney-klasszikus filmes változata, melynek főszerepét Emma Watson kapta meg. A stáblista láttán leesett az állunk! Kult--A várandósan ragyogó Liptai Claudia búcsút intett a színpadnak!http://www.life.hu/kult/20160524-a-varandos-liptai-claudia-bucsut-intett-a-central-szinhaznak.htmlAz egyik legfontosabb szerepre készül Claudia, hiszen második gyermekét várja a műsorvezető. A színpadtól egy időre búcsút kell mondani a színésznőnek. KultOrigoBréking! Film készül Bihari Viku sikerblogjából - Ő lesz a főszereplő ishttp://www.life.hu/kult/20160515-film-keszul-bihari-viku-sikerblogjabol.htmlÖt évig írta Viki a blogját, és nagyon gyorsan népszerű lett. Bejegyzései vírusként terjedtek a neten Facebook-oldalát azóta is 40 ezren követik. Most elárulta, bolgját megfilmesítik. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.