Maddie Ziegler fotó táncos Sia balett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal táncos a kora ellenére igazi világsztárnak számít az Egyesült Államokban. Modellkedik a legnagyobb divatcégeknek, sőt, már saját divatmárkája is van. 

Madison Nicole Ziegler 2002. szeptember 30-án látta meg a világot, Pittsburgh-ben. Szülei elváltak 2011-ben, mert a tánc mindkettőjüknek sok pénzügyi és lelki problémákat okozott. Ziegler kétévesen csatlakozott az Abby Lee tánctársulathoz, ahol a mai napig keményen gyakorol, és tanul. Jelenleg hatmillió Instagram- és egymillió Twitter-követője, valamint 500 ezer Facebook-követője van.

Forrás: AFP

A popsztár, Sia egy alkalommal meglátta Maddie-t táncolni, és azonnal felfigyelt a kislány tehetségére. Közösen készítették el a nemrégiben nagy port kavart videoklipet is, amelyben a kislány egy férfival egy ketrecben összezárva táncol.

A közös munka azóta is tart: 2016-ban, Sia legújabb dalának klipjében, a Cheap Thrills-en ismét ott látjuk táncolni Maddie-t.

Micsoda hír! Hungarikum lett az Erős Pista és a Törley pezsgő http://www.life.hu/kult/20160620-uj-dolgokkal-bovult-a-hungarikumok-listaja-eros-pista-es-a-torley-pezsgo-a-legjobbak-kozott.htmlA magyar cimbalommal, a Törley pezsgővel, a Piros Arannyal és az Erős Pistával, illetve a kaptárkövekkel és a bükkaljai kőkultúrával bővült a Hungarikumok Gyűjteménye - közölte a földművelésügyi miniszter a Hungarikum Bizottság pénteki, kisvárdai ülése után. Kult--Nagy nyári könyvajánló – Tökéletes kikapcsolódás a vízpartonhttp://www.life.hu/kult/20160616-nagy-nyari-konyvajanlo-tokeletes-kikapcsolodas-a-vizparton.htmlEgész évben arra várunk, hogy végre nyár legyen, és kifeküdjünk a vízpartra kedvenc falatnyi bikininkben. Ilyenkor a lazításé, a pihenésé és a női magazinoké a főszerep. De ha némi szellemi feltöltődésre is vágyunk, érdemes belelapozni az év legizgalmasabb könyveibe. Íme, a mi kedvenceink. Kult--Ha imádod az amerikai autócsodákat, itt a helyed! - Íme, a legtutibb tippek!http://www.life.hu/kult/20160615-kulturalis-programajanlo-junius-15-19.htmlMozi, színház és érdekes előadás is szerepel a listán, úgyhogy bárki megtalálja a kedvére valót a következő összeállításunkban. Nem kell bezárkóznod, hiszen a jó idő közeledtével egyre több szabadtéri program vár rád, főleg a belvárosban. Vedd elő a naptárad, és írd be a következő eseményeket. KultOrigoBodrogi Gyula: „Támogatnám az unokákat a színészi pályán"http://www.life.hu/kult/20160610-bodrogi-gyula-a-nemzet-szinesze-tamogatna-unokait-a-szineszi-palyan.htmlA nemzet színészével, a József Attila Színház művészével a színházi évad végén beszélgettem kedvenc szerepekről, nyaralásról és unokái pályaválasztásáról. KultOrigoŐk lettek az idei Fonogramon díjátadó abszolút győztesei: Íme, a lista! http://www.life.hu/kult/20160609-fonogramon-dijatado-a-wellhello-is-dijat-kapott-tizenket-hazai-es-hat-kulfoldi-kategoriaban-adtak-at.htmlA Turbo, a WellHello, a Vad Fruttik, a Brains, Deniz, Kis Grófo, Szűcs Gabi, a Balázs Elemér Group, a Firkin és a Margaret Island is Fonogram-díjat kapott szerdán a Várkert Bazárban rendezett gálaesten. Az életműdíjat Frenreisz Károly és Hegedűs László vehette át. Kult--Quimby: "A részeg partik nyomai most látszódnak meg igazán" http://www.life.hu/kult/20160608-quimby-interju-varga-liviussal-es-gerdesits-ferenccel-fesztival-es-politika-a-zenekarban.htmlIdén tölti be 25. születésnapját hazánk egyik legnépszerűbb zenekara. A fiúk az ünneplés mellett persze nem feledkeznek meg a kemény munkáról sem, mely az elkövetkezendő hónapokban vár rájuk: hamarosan kezdetét veszi a fesztiválszezon, készülőben egy új lemez, november 26-án pedig egy születésnapi nagykoncerttel örvendeztetik meg a rajongókat. Ennyi év elteltével az ember bátran mondhatja, hogy már nincs olyan dolog, melyet ne élt volna meg. Vagy mégsem? KultFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.