magyar válogatott Margitsziget kivetítő Budapest foci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napok óta futball-lázban ég a világ, köztük Magyarország is. A magyar válogatott sikerei több ezer embert mozgattak meg a fővárosban. A nagy bulikat a szabadban is megélheted, köztük ezen a három szuper helyen. 

Futball-sziget

A Futball-szigeten az ország leggigantikusabb meccsnézésének lehetsz részese, amit úgy érdemes elképzelni, mintha 7000 haveroddal és ismerősöddel a 20.000 m2-es nappalidban néznétek a 144 m2-es képernyődet. Irány a Margitsziget!

Forrás: Facebook/Futball-sziget

Belvárosi Foci Mozi (Szabadság tér)

Sörpadokon, vagy fűben figyelik a szurkolók az eseményeket a Belvárosi Foci Moziban. A fesztivál hangulatú meccsnézős bulin 28 négyzetméteres kivetítő elé ülhetsz le a barátaiddal, és szurkolhattok a kedvenc csapatotoknak.

Forrás: Facebook/ Belvárosi Foci Mozi

Budapest Park

A Budapest Park Sportkertjében 15 négyzetméteres képernyővel, sörpadokkal és csocsóval várják a drukkereket. A belépés a Sportkertbe 21.00-ig ingyenes, utána 500 forintért engednek át a kapun.

Forrás: Facebook/Budapest Park

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.