Hujber Ferenc Herendi Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Valami Amerika rendezője, Herendi Gábor elkészítette minden idők legdrágább magyar filmjét, a csodaló feldolgozást, Kincsem történetét. A rendező a mozi díszbemutatóján mesélt a Life.hu-nak a filmről, valamint nem kerülte ki azt a kérdést sem, hogy mit szól Hujber Feri ámokfutásához.

"Ennek semmi köze a Valami Amerika 3-hoz" - nyilatkozta a rendező, aki reméli, hogy kollégájával nincs nagyobb baj.

A film főszereplője, Nagy Ervin is nyilatkozott a Life.hu kamerája előtt, az ő interjúját itt érheted el.

Ma töltené be 94. életévét Diane Arbus: Fotók! http://www.life.hu/kult/20170314-ma-lenne-94-eves-diane-arbus.htmlA híres amerikai fényképész ma ünnepelné a 94. születésnapját. A neves nap alkalmából bemutatjuk a művésznő leghíresebb fotóit. Kult--Igazából szerelem 2: íme, az első előzeteshttp://www.life.hu/kult/20170314-igazabol-szerelem-2-elso-elozetese.htmlRengetegen imádják az Igazából szerelem című filmet, ami karácsonykor olyan elmaradhatatlan, akár a Reszkessetek betörők. Sok rajongónak okoznak hatalmas örömet azzal, hogy készítenek második részt is a szerelmi történetből, íme, itt az első előzetese. Kult--A főnök meg én meg a főnök című színdarab olvasópróbáján jártunkhttp://www.life.hu/kult/20170313-thalia-szinhaz-a-fonok-meg-en-meg-a-fonok-szindarab-olvasoproba.htmlA Thália Színház hamarosan bemutatja legújabb színdarabját, mi pedig benézhettünk az olvasópróbára. A főnök meg én meg a főnök című színdarabot Hamvai Kornél fordította, és Sebestyén Aba rendezte. Kult--Néhány fotó, amelyről nehéz elhinni, hogy nem kamuhttp://www.life.hu/kult/20170313-fotok-amelyekrol-nehez-elhinni-hogy-valodiak.htmlA természet olykor fantasztikus, megismételhetetlen látványban tudja részesíteni az embereket. Időnként már annyira káprázatos a valóság, hogy megkérdőjeleződik annak hitelessége.Kult--86 évesen elhunyt Bodor Pál író, újságíróhttp://www.life.hu/kult/20170313-86-evesen-elhunyt-bodor-pal.htmlHosszan tartó betegség után, életének 87. évében hunyt el Bodor Pál író, újságíró, akinek legismertebb álneve a Diurnus volt. A Magyar Nemzetnek és a Népszabadságnak is írt. KultThinkstockEz a különbség az extrovertáltak és introvertáltak közötthttp://www.life.hu/kult/20170312-ez-a-kulonbseg-az-extrovertaltak-es-introvertaltak-kozott-rajzokon.htmlTe tudod magadról, hogy az extrovertáltak vagy inkább az introvertáltak csapatát erősíted? Nos, ha eddig kétségeid lettek volna, most eloszlatjuk. Az alábbi jópofa rajzok alapján el fogod tudni dönteni, hová is tartozol. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.