Hackerek lopták el a Karib-tenger kalózai legújabb részét

Forrás: Fórum Hungary -
hackertámadás lopás Karib-tenger kalózai
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hackerek lopták el a Disney-től a Karib-tenger kalózai legújabb részét. Váltságdíjat követelnek...

Egyelőre nem tudni, mennyi pénzt követelnek a hackerek az ellopot hollywoodi szuperprodukcióért, ami május végén kerül világszerte a mozikba.

A Karib-tenger kalózai 5 plakátja Forrás: Fórum Hungary

Hatalmas várakozás előzte meg a legújabb részt, a Salazar bosszúját, így tényleg hatalmas károkat okozhatnak a Disney-nek a tolvajok, amennyiben valóra váltják a fenyegetésieket: azt ígérték ugyanis, hogy amennyiben nem teljesítik a kérésüket, először 5 percet, majd 20 perces blokkokban az egész filmet felteszik a világhálóra. A foxnews.com értesülései szerint a forgalmazó cég vezetői egyelőre nem kívánnak eleget tenni a követeléseknek. Felvették a kapcsolatot az FBI tagjaival, és hivatalos útra terelik ezt a komoly, bűncselekménynek számító esetet.

Interjú az Oscar- díjas Mindenki című film egyik főszereplőjével, Szamosi Zsófivalhttp://www.life.hu/kult/20170303-sazmosi-zsofi-interju-elet-az-oscar-utan.htmlSzamosi Zsófi, az Oscar-díjas Mindenki című film tanárnője a Life.hu riporterének adott interjúban elárulta, hogy milyen egy Oscart nyert filmben szerepelni.... KultKiderült, ki a hibás az Oscar-baki miatthttp://www.life.hu/kult/20170301-oscar-baki-felelose.htmlAz idei Oscar-gálán történt minden idők legdurvább bakija: Warren Beatty és Fay Dunaway rossz kártyát kaptak, így rossz film címét hirdették győztesnek. Végül kínos módon, de kiderült, hogy a Kaliforniai álom helyett a Holdfény nyerte a legjobb film díját idén. Kult--61 évesen lett aktmodell az idős bácsi- büszkén feszít alkotói előtthttp://www.life.hu/kult/20160919-65-eves-a-vilag-legidosebb-aktmodellje-bruce-barker.htmlBruce Barker négy éve, 61 évesen lett aktmodell. Új munkája remekül kiegészíti az idős úr jövedelmét.Kult--A popsztár, Cyndi Lauper árulja francia vidéki stílusú házáthttp://www.life.hu/otthon/20170516-a-popsztar-cyndi-lauper-arulja-hazat.htmlA híres énekes-dalszerző, Cyndi Lauper eladja connecticuti otthonát 1,25 millió dollárért. Az ár, nem olyan borsos ugyan, mint például Demi Moore lakásáé, de az eszmei értéke lényegesen nagyobb. Otthon--Dömsödi Gábort támadják a felújított irodája miatthttp://www.life.hu/sztarok/20170517-domsodi-gabort-a-felujitott-irodaja-miatt-tamadjak.htmlDömsödi Gábor visszavonult a tévézéstől, jelenleg Pásztó polgármestereként tevékenykedik. Ellenlábasai azzal vádolják, hogy felesleges felújításra pazarolja a pénzt, szerintük fényűző irodát csináltatott magának. TV + Sztárok--Ezt a Tourt kár lenne kihagynihttp://www.origo.hu/sport/egyeni/20170517-junius-27-en-kezdodik-a-tour-de-hongrie-2017-versenye.htmlJúnius 27-én a szombathelyi prológgal rautol az idei év legnagyobb magyar kerékpárversenye, a Tour de Hongrie 2017. A július másodikáig tartó körversenyen öt szakaszon 750 kilométert tekernek a bringások. Most csak az Origón nézheti meg a verseny előzetes filmjét. Egyéni

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.