Igaz, már lassan 20 éve, hogy Diana hercegnő távozott az élők sorából, de még mindig kerülnek elő olyan fotók és történetek, amiket eddig soha nem láttunk, vagy hallhattunk. Ezúttal egy olyan képeket hoztak nyilvánosságra a hercegnőről, amikor még Károly oldalán is sugárzott a boldogságtól.

Diana hercegnő és Károly házassága az elejétől fogva halálra volt ítélve, ezt már többször is hallhattuk. Már lassan 20 éve halt meg, de még mindig kerülnek elő olyan információk vagy képek, amikről viszont eddig még nem tudtunk. A hercegnő és Károly kapcsolata egyáltalán nem volt felhőtlen, de mégis volt olyan időszak, amikor jól érezték magukat egymás mellett.

Diana hercegnő sugárzik  boldogságtólForrás: Northfoto

Erről tanúskodnak a nemrég nyilvánosságra került exkluzív fotók, amin Diana hercegnő a királyi család néhány tagjával, és természetesen Károllyal látható. A hercegnő a képeken csak úgy sugárzik a boldogságtól, és nem ez az egyetlen, ami miatt értékesek ezek a felvételek. Dianát ugyanis ritkán láthattuk hétköznapi viseletben, ám ezeken a képeken egyáltalán nem királyi ruhába öltözött, viszont így is gyönyörű!

Diana és KárolyForrás: Northfoto