Szalay Kriszta szereti, ha nem a külseje, hanem a játéka miatt sikeres

Forrás: MTI/Kallos Bea -
Szalay Kriszta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szalay Kriszta színésznő nem bánja, ha a közönség nem a kisminkel arcát látja. Örül annak, ha nem szépségével, hanem játékával arat sikert. 

"Imádom a csúnyaságot, és szeretem a koromat is vállalni! Imádok csúnya nő lenni! Felhőtlen érzés, hogy akkor nem kell tipp-toppnak lennem. A nézőknek pedig egyfajta üzenet ez, hogy a mosoly is széppé tud tenni egy nőt. Egyáltalán nem okoz gondot, ha csúnya vagyok, mert én nem látom magam" – mondta a Borsnak Kriszta, aki egy darab kedvéért hajléktalan lett.

Forrás: MTI/Kallos Bea

Közleményt adott ki a Vígszínház: Marton László lemondott főrendezői állásárólhttp://www.life.hu/kult/20171021-kozlemenyt-adott-ki-a-vigszinhaz-marton-laszlo-lemondott-forendezoi-allasarol.htmlElőbb oktatói tisztségét függesztette fel, most főrendezői állásáról is lemondott az immár többszörösen szexuális zaklatással vádolt Marton László. A Vígszínház közleményt adott ki, amelyet változtatás nélkül közlünk. Kult--Galéria: gyerekkori fotóira photoshopolta magát felnőttként a fényképészhttp://www.life.hu/kult/20171020-gyerekkori-fotoira-photoshoppolta-magat-felnottkent.htmlA Photoshop nemcsak arra jó, hogy a modelleket csinosítsák vele a divatfotósok: ezt bizonyította be Conor Nickerson montreali fényképész. Ő ugyanis saját gyerekkori fotói turbózta fél, méghozzá a felnőtt énjével. Kult--Döbbenetes fotósorozat készült súlyos beteg emberekről http://www.life.hu/kult/20171019-fotosorozat-sulyosan-beteg-emberekrol.htmlSophie Klafter egy különös betegségben szenved. Éppen ezért teljesen más szemszögből látja a világot, mint mások. Kult--Elhunyt az ismert magyar zenész, Prácza Zoltánhttp://www.life.hu/kult/20171018-elhunyt-az-ismert-magyar-zenesz-pracza-zoltan-basszusgitaros.htmlBalesetet szenvedett és elhunyt 67 éves korában Prácza Zoltán, basszusgitáros. KultThinkstockKlippremier: íme, a New Level Empire legújabb videója a Belédfulladnék című számhozhttp://www.life.hu/kult/20171018-new-level-empire-legujabb-videoja-a-beledfulladnek-cimu-szamhoz.htmlTalán már mindenki hallotta a rádiókban a Belédfulladnék című számot, de végre megérkezett a fülbemászó, szerelmes dal klipje is. Íme: KultOrigoÍme, 2017 legviccesebb esküvői képei: fotókhttp://www.life.hu/kult/20171017-ime-2017-legviccesebb-eskuvoi-kepei.htmlAz esküvői fotók általában romantikusak és könnyfakasztóak, de vannak olyan képek, amik egészen más miatt csalnak könnyeket a szemekbe: íme, a legviccesebb pillanatok a párok nagy napjáról. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.