Janza Kata szerelme, Pesák Ádám anyját alakítja az Operettszínház színpadán

Janza Kata Operettszínház Pesák Ádám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szerelmespár tagjai Janza Kata és Pesák Ádám Budapesti Operettszínház új bemutatójában anyát és fiát játsszák majd. Állítják, nem lesz könnyű ezt a "megváltozott viszonyt" eljátszani, de profin állnak a munkához. 

"Már elkezdtem dolgozni azon, hogyan fogok majd ránézni mint anyára, de ebben Réthly Attila rendező is biztosan segíteni fog. Na meg az is, hogy látom őt otthon ebben a szerepben, valódi anyaként a gyerekeivel. Rendszeresen mondom is neki, hogy övé „az év anyukája" díj. Egyébként az anya-fia kapcsolat is egyfajta szerelem, szóval még ebből is táplálkozhatok" – mondta Pesák Ádám a Blikknek.

Februárban költöztek össze

"A bátorság ahhoz kellett, hogy átvészeljük azt az időt, ami alatt a hozzánk legközelebb állók sürgetés nélkül elfogadjanak bennünket. Csöndben és szeretetben vártunk, hogy megbizonyosodjanak arról, ezt a szerelmet halálosan komolyan gondoljuk. Mi csak egyet kértünk, ne bántsanak minket" - nyilatkozta Kata az összeköltözésükkor.

"Nagyon boldog voltam, amikor kiderült, hogy a párom főszerepet kapott a Budapesti Operettszínházban. Az, hogy a fiamat játssza majd a Dorian Grayben, egy helyzet, amit nekünk, színészeknek meg kell oldani" – tette hozzá Janza Kata. "Fel sem merült bennünk, hogy ebből bármi probléma is lehet. Külön tudjuk választani a munkát és a magánéletet. Egyébként pedig rengeteg ilyen keresztbetalálkozást élek meg a fiatalokkal a színházban. Van, hogy Kocsis Dénes vagy Horváth Dani kell hogy udvaroljon nekem a színpadon, és szoktam az anyukájuk is lenni. Ádám testvére a darabban Gubik Petra, úgyhogy egy „lányom" is lesz. Hozzá vagyunk ehhez szokva, de nyilván dolgozni fogunk azon, hogy hitelesek legyünk" – mondta el a színésznő.

Forrás: MTI/Kallos Bea

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.