Janza Kata összeköltözött a 22 évvel fiatalabb párjával

Janza Kata szerelem költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A jelek szerint Kata és Ádám kapcsolata még a tökéletesnél is jobb, hiszen már össze is költöztek egy közös otthonba.

Ahogy azt már a Life.hu is megírta, nem sokkal Szerényi Lászlóval való szakítását követően Janza Kata újra szerelmes lett. A szakítás hírét a közösségi oldalán keresztül tudatta a követőivel, majd nem sokkal később az is kiderült, hogy egy kollégájába, Pesák Ádámba lett szerelmes a híres színésznő.

Janza Kata: „Szükségem van társra" Forrás: MTI/Kallos Bea

Akkoriban még nem lehetett tudni, hogy ebből komoly kapcsolat lesz-e, vagy csak jól érzik magukat egymás társaságában, de most minden jel arra utal, hogy komolyra fordultak a dolgok, ugyanis már össze is költöztek.

Ám a boldogság ellenére azért szembe kellett nézniük a családjaik, a barátok és a rajongók rosszalló tekintetével, odasúgott megjegyzéseivel és méltatlankodásával, de talán mostanra mindenki elfogadta őket együtt.

"A bátorság ahhoz kellett, hogy átvészeljük azt az időt, ami alatt a hozzánk legközelebb állók sürgetés nélkül elfogadjanak bennünket. Csöndben és szeretetben vártunk, hogy megbizonyosodjanak arról, ezt a szerelmet halálosan komolyan gondoljuk. Mi csak egyet kértünk, ne bántsanak minket" - mesélte a híres színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.