Teljesül Paudits Béla utolsó kívánsága

Forrás: Fem3 -
édesanya temetés utolsó kívánság Paudits Béla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma temetik el Paudits Bélát. A búcsúztatója a Farkasréti temetőben lesz, örök nyugalomra pedig Ozorán helyezik - írta a Blikk.

A barátok, pályatársak, ismerősök ma délelőtt róhatják le tiszteletüket Budapesten, a Farkasréti temetőben. Aztán pedig a színészt édesanyja mellé temetik Ozorán, így teljesül az utolsó kívánsága.

"Szűk körben lesz Béla temetése Ozorán, korábban ez volt a kívánsága" - árulta el a lapnak egy ismerős. A család nem árulta el a szertartás időpontját, nyugalomban szeretnének elbúcsúzni a színésztől. Paudits korábbban is többször mondta, amikor a halálról beszélt, hogy azt szeretné, ha az édesanyja mellett nyugodhatna.

Paudits Béla saját bevallása szerint az élete akkor omlott össze, amikor a szüleit elveszítette. Édesanyját orvosi műhiba miatt vesztette el igen korán, ezután pedig édesapja inni kezdett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.