EFOTT 2019: lengén öltözött pomponlányokkal nyitott a fesztivál

Velencei tó EFOTT 2019 kapunyitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az EFOTT fesztivál főbejárata mentén kedden már kora reggel letáboroztak kisebb-nagyobb csoportok, napernyők és kempingszékek kíséretében. Létszámuk a nap folyamán több ezerre duzzadt, mígnem 17 órakor felemelkedtek a zárókapuk, és a heti karszalagos EFOTT-ozók elfoglalhatták a Velencei-tó partját.

A bulizók hamarosan már egy utcakarnevál kellős közepén találták magukat, ahol jelmezesek és cheerleaderek ütőszenekar kíséretében vonultak végig a fesztivál területén, hogy a fiatalokat a közös buli helyszínére toborozzák.

Karneváli táncosok az EFOTT-on Forrás: EFOTT


Onnan pár lépésre várta őket a Follow The Flow frontembere, Szakács Gergő, hogy tábortűz melletti, gitáros akusztikus zenéjével erősítse a „Csak szabadon..." életérzést.

Szakács Gergő Forrás: EFOTT


A fesztivál a mai naptól fogadja napijegyes látogatóit is, akik többek között egy gigantikus Giccsparty részesei lehetnek.

EFOTT 2019: kapunyitás Forrás: EFOTT



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.