Ezért akarták kitenni a Supernemből Papp Szabit

Forrás: Sláger FM -
Supernem Papp Szabi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Papp Szabi arról mesélt, hogy beszédhibája hogyan hat a mindennapjaira, de arról is őszintén vallott, hogy miért szerették volna lecserélni a banda éléről.

A hazai zenei élet egyik megkerülhetetlen formációja a Supernem, amely hosszú évek óta generációk kedvence. A formáció frontembere, Papp Szabi el se tudja képzelni, hogy mással foglalkozzon. „Nyíregyházán indult minden, Levi bátyámnak köszönhetően. Feljártak hozzá a hippi haverjai zenélni, engem már ott elkapott ez az egész. Aztán még általános iskolás koromban elvitt a Hair-re és a Szelíd motorosokra. Kész, végem volt! Elkértem tőle a gitárját, kiderült, hogy egész tehetséges vagyok, azóta ezt csinálom" – mondta a 95.8 Sláger FM-en Papp Szabi, aki a Supernem első kislemezével, a K-k-kétszer című albummal berobbant a köztudatba. „Az akkori dobosunkkal, Mózsik Imrével raktuk össze a lemezt. A cím utalt a beszédhibámra, ami neki is volt. Egyébként nem volt könnyű dolgunk anno, hogy kiadót találjunk" – idézte fel a kezdeteket a zenész, akit szívesen lecserélt volna az egyik kiadó.

Forrás: Sláger FM

„Megnézték a videoklipünket és azt mondták: Jó az anyag, de nem lehetne, hogy a gitáros énekeljen? Ő jobban néz ki. Mondtuk, hogy köszönjük, nem. A beszédhibám érdekes módon soha nem zavart senkit. Max. a zenekart, amikor a turnébuszba utazunk oda-vissza. A színpadon - amikor énekelek - sosem jön ez elő" – mondta Papp Szabi, aki a Supernemmel már a nyári fesztiválszezonra készül. „Tudatosan vettünk vissza ősszel-télen a tempóból, 1-2 klubkoncertet adtunk csak. Februártól azonban koncertezünk, nyáron pedig minden fesztiválon ott leszünk, ahogy eddig is" – árulta el Abaházi Csabának a Hazai Slágerben Papp Szabi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.