Magyar paralimpikon ihlette Patocska Olivér és Barabás Dávid duójának új dalát - Videó

Patocska Olivér Sztanó György paralimpikon Barabás Dávid OliverFromEarth!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb dallal jelentkezik Patocska Olivér és Barabás Dávid duója, az OliverFromEarth! Bár számaikra többnyire a jókedv és a játékosság jellemző, ezúttal egy komolyabb hangvételű tracket készítettek.

Komoly témát dolgozott fel új dalában Patocska Olivér és Barabás Dávid duója, az OliverFromEarth!.

A „Hullámzom" című szerzeményüket egy fantasztikus fiatal élsportoló, a 22 éves Sztanó György paralimpikon súlyemelő élete ihlette.

Az OliverFromEarth nemrég klipet is forgatott hozzá, az ifjú versenyzőt kérték fel a főszerepre. György nagy örömmel mondott igent főleg azután, hogy megtudta: ő inspirálta a szerzőket. A videóklip betekintést enged Gyuri alázatos és időnként lemondásokkal teli hétköznapjaiba.

A 2016-os riói paralimpián a 8. helyezést érte el, de eldöntötte, a 2024-es párizsi játékokon aranyat hoz haza Magyarországnak, így most minden idejét annak szenteli,

Azt szerettem volna, ha a klip egyfajta ösztönzésként szolgál azoknak a testi fogyatékkal élő sportolóknak, akik bár lehet, hogy hátrányból indulnak a betegségeik miatt, mégis mindent megpróbálnak elkövetni, hogy - túllépve saját határaikat - sikereket érjenek el.

A srácok nem ismeretlenek a nagyközönség számára, hiszen a, „A világ az enyém" című dalukat a rádiók előszeretettel pörgetik. Ez volt a szám, amivel felkerültek 2019 legjobb Budapest-dalait tartalmazó albumra, és amellyel átvehették a Tehetséges Fiatalok elismerést. „Lófejű" című slágerükkel szintén rengeteg rajongót szereztek maguknak.

Olivér legutóbb a TV2 napi sorozatának, a Mintaapáknak készítette el a főcímdalát, amelyet a Sztárban Sztár Leszek! döntőjében adott elő. Akkor az édesapjához fűződő viszonyából merítkezett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.