Kulka János új szerepe szerint agyvérzést kap

Fotó: Pintér Leo -
Kulka János film mozi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész hamarosan újra filmet forgat, sztrókja óta ez az első nagyobb szerepe. A Játszma A Vizsga című krimi-thriller folytatása lesz. A sors fintora, hogy Kulka János karaktere agyvérzést kap a filmben is.

Folytatódik a nagy sikerű krimi-thriller, A Vizsga. A Játszma című filmben szintén szerepet kapott Kulka János, aki a sztori szerint agyvérzést kap.

Kulka János nagy szerepre készül. Fotó: Pintér Leo

„Kulka sztrókját beleírtam A játszma forgatókönyvébe: az általa játszott karakter, Markó Pál is sztrókot kap a film elején. A történet ezúttal a hidegháborús hatvanas években játszódik, ahol is a kádári titkosszolgálat új, minden eddiginél fordulatosabb és veszélyesebb állambiztonsági játszmába kezd. Ennek a játszmának kellős közepén találja magát Kulka és az általa alakított nyugállományú alezredes" – mondta a Blikknek a Balázs Béla-díjas forgatókönyvíró, Köbli Norbert, aki mindenképp szerette volna, ha Kulka játszik a filmben. Azt mondja, nélküle el sem kezdte volna írni a forgatókönyvet. Ám szerencsére a színész már az ötletre azonnal igent mondott.

A sztrók után afáziával (agyvérzés utáni nyelvi zavarok) küzdő Kulka egy ideje logopédussal dolgozik, hogy beszéde ismét a régi legyen. Ezen kívül sokat sportol, hogy bírja a forgatásokkal járó terhelést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.