Ő léphet Johnny Depp helyére a legendás film folytatásában

film Legendás állatok és megfigyelésük Johnny Depp Mads Mikkelsen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem szerepelhet a Legendás állatok és megfigyelésük című film harmadik részében Johnny Depp miután pert veszített a The Sun nevű lap ellen, amely nőverőnek titulálta őt. Úgy tűnik, az alkotók máris megtalálták az utódját, Mads Mikkelsen személyében.

Johnny Depp jó ideje pereskedett a The Sun című bulvárlappal, amely nőverőnek állította be a színészt. Miután elveszítette a pert, a Warner Bros. filmstúdió felkérte, mondjon le a Legendás állatok és megfigyelésük című film harmadik részében, a főgonosz, Gellert Grindelwald szerepéről.

Johnny Deppnek le kellett mondania a szerepről. Forrás: Getty Images/2016 Anadolu Agency/Anadolu Agency

A film alkotói elkezdték keresni, Johnny utódját, és úgy tűnik, meg is találták az ideális jelöltet, az 54 éves dán színész, Mads Mikkelsen személyében. A sztár már el is kezdett tárgyalni a stúdióval, úgy tudni, a rendező, David Yates kifejezetten dán színészt szeretett volna a karakternek. A folytatás 2022 nyarára várható – írta a The Guardian.

Mads Mikkelsen válthatja Johnny Deppet. Forrás: AFP/Valery Hache

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.