Gyerekkori példaképükkel állnak színpadra a hazai sztárok

Forrás: -- Fotó: Nagy Bálint -
DAL Edda zene COVID-19 Ragány Misa Pataky Attila dalpremier Nagy Szilárd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eltévedt szép világ – 2020 áldozataiért szól az Utolsó érintés. Nagy Szilárd és Ragány Misa a koronavírus első hullámakor Varga Miklós Európa című slágerével hívták fel a figyelmet a közös összefogás fontosságára. A zenészpáros azóta sem volt tétlen, hiszen az idei évet egy újabb örökzöld újragondolásával indítják, amelyben közös példaképük is szerepel.

Az immár hátunk mögött lévő 2020-as év számtalan áldozatot követelt. Sajnos minden ember életéből elvett valami igazán fontosat. A koronavírus-járvány több ártatlan embernek a legdrágább kincsét, az életét rabolta el. Nagy Szilárd és Ragány Misa rájuk emlékezve dolgozta fel az EDDA Művek egyik legnagyobb klasszikusát az Utolsó érintés című slágert, amely új hangszereléssel (Gömöry Zsolt és Szűcs Norbert), szöveggel (Nagy Szilárd, Ragány Misa, Toldi Tamás) kiegészülve 2020 áldozataira emlékezik Eltévedt szép világ címmel.

– fogalmazott Misa, aki Szilárddal egyetemben gyerekkora óta isteníti az EDDA Műveket.

Ragány Misa és Nagy Szilárd Forrás: -- Fotó: Nagy Bálint

– fogalmazott Nagy Szilárd.

– mondta Pataky Attila, aki Gömöry Zsolt zeneszerzővel együtt büszkén szerepelt a hamarosan megjelenő klipben is, amelyet Kiss Péter Balázs rendezett.

Ragány Misa, Pataky Attila, Nagy Szilárd Forrás: -- Fotó: Nagy Bálint

Az új hangokon, és új szöveggel megszólaló, ám mindenki szívének ismerős dal, és a hozzá tartozó videoklip január 7.-én csütörtökön debütál majd.

Az előadópárosra az év elején még nagy feladatok várnak, hiszen a Drága Hazám című dalukkal versenybe szállnak az év legjobb dala kitüntető címért a Duna Televízió A DAL című műsorában, amely január 30-tól lesz látható a képernyőn.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.