Az őszinte valóságot ábrázolják a tehetséges illusztrátor képei - Galéria

illusztrátor galéria Yuval Robichek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Yuval Robichek egy izraeli származású illusztrátor, akinek képein keresztül szembekerülhetünk a valódi világgal és a kendőzetlen igazsággal, ami legtöbször a cselekedeteink mögött bújkál.

Yuval Robichek egy roppant tehetséges illusztrátor, aki mindenféle sallang nélkül képeken keresztül prezentálja a mai modern világot. Az izraeli származású művész álcázatlanul mutat be olyan hétköznapi dolgokat, amelynek mögöttes tartalmát, mondanivalóját is reprezentálja a képein - írja a Photo Image Gallery.

Az őszinteség és az igazság megmondói ezek az alkotások, amelyek nem bújnak álruhába, hanem egyszerűen az arcunk elé tárják az olykor szomorú valóságot.

Robichek az Instagramon is megtalálható, ahol alkotásait már több, mint százezer lelkes követői kíséri figyelemmel.

Kattints a képre a galériáért!

Forrás: Instagram/yuvalrobhttp://she.life.hu/kultur-mi/galeria/20210208-az-oszinte-valosagot-abrazoljak-a-tehetseges-illusztrator-kepei-galeria.htmlmiddleoff640640

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.