Az évek senki felett nem telnek el nyomtalanul, legyen szó sztárról, vagy egyszerű halandóról. A különbség csupán annyi, hogy a celebek változásának és öregedésének sokkal több ember a tanúja. Az alábbi sztárok azonban hiába váltak a zsenge szépségből vagy a fess férfiból a szemünk előtt idősebbekké, mégsem emlékszünk már rájuk, hogyan néztek ki fiatalon, a pályájuk elején.

Betty WhiteA 99 éves színésznő máig életvidám, pályája páratlanul hosszú volt. Karrierje nem indult könnyen, ugyanis nem tartották elég szépnek és fotogénnek, ezért rádiózni kezdett, mivel ott nem számít a külső. Céljától eltántorítani azonban így sem tudták, és végül olyan sikeres lett, hogy több rekordot magáénak tudhat. Összesen hét Emmy-díjat is kapott, ráadásul 2013-ban, 91 éves korában ő lett az egyik valaha volt legidősebb jelölt. A magyar közönség többnyire a Öreglányok című vígjátéksorozatból ismerhetik, de karrierje során szinte megszámlálhatatlanul sok produkcióban vett részt.

Betty WhiteForrás: Getty Images

Jane FondaSzinte hihetetlen, hogy Jane Fonda már 83 éves, mert a színésznő eszméletlenül jól tartja magát. Persze ez nem kizárólag a genetikának köszönhető, de a plasztikai beavatkozások mellett is figyelemre méltó, ahogy a sztár kinéz. Nem csoda, hogy karrierjét modellkedéssel kezdte annak ellenére, hogy édesapja is híres színész volt. Végül csak az 1958-as évben határozott végleg emellett a pálya mellett, és valószínűleg nem bánta meg, hiszen két Oscar-díjat kapott, de többször is jelölték, és hét Golden Globe-díjjal is jutalmazták.

Jane FondaForrás: Getty Images

Brigitte BardotA 86 éves színésznő egy igazán prűd korban vált szexszimbólummá, ráadásul öltözködésével és stílusával a divatot is meghatározta. Nyíltsága és szerepei miatt akkoriban a bűn megtestesítőjének is tartották, és ezzel egy csapásra a férfiak vágyálmává is vált. Karrierje szárnyalt, magánélete azonban nem volt kiegyensúlyozott. 1957-ben vált el első férjétől, 1959-ben pedig fia született egy másik férfitól. Nem érezte azonban magát elég érettnek a gyerekneveléshez, ezért elhagyva gyermekét és párját, hogy magára és karrierjére koncentrálhasson. A filmezéssel 1973-ban hagyott fel, és megpróbált kapcsolatot kiépíteni gyermekével, de ez nem sikerült. Élete párját viszont megtalálta, Bernard d'Ormale-lal máig együtt élnek.

Brigitte BardotForrás: Getty Images

Jack NicholsonMár fiatalon határozottan tudta, hogy mit akar, ezért 17 évesen a saját lábára állt és Los Angelesbe költözött. Valameddig az MGM képregényosztályán dolgozott, de mindenképpen szerette volna kipróbálni magát színészként. Több sorozatban is kapott szerepeket, de első jelentős alakítását a Szelíd motorosokban játszotta 1969-ben, és ez el is hozta neki az első Oscar-díjat. Karrierje ezután szárnyalni kezdett. Karrierje során háromszor kapott Oscar- és hétszer Golden Globe-díjat. Számos jelentős filmben játszott, őt láthattuk a Kínai negyedben, a Ragyogásban, vagy éppen a Bakancslistában. 2013-ban azonban visszavonult a színészettől, mivel memóriaromlása miatt egyre nehezebben tanulta meg a szövegeket.

Jack NicholsonForrás: Getty Images

Sophia LorenA 86 éves Sophia Loren a maga idejében igazi szexszimbólum volt, ugyanakkor a női elegancia, valamint a tökéletes feleség és családanya megtestesítője. Őt a szakma és a rajongók egyaránt kedvelték és elismerték. Karrierjét Carlo Ponti rendezőnek köszönheti, aki mindenáron sztárt akart belőle csinálni, és sikerült is. Többször kapott Oscar-díjat és Golden Globe-díjat is, a világhírnevet az Egy asszony meg a lánya című film szerepe hozta el neki, színésznőként máig aktív.

Sophia LorenForrás: Getty Images