Ma két éve, hogy 81 éves korában elhunyt Kóos János. Zalatnay Sarlota szerint a család még mindig nem dolgozta fel az elvesztését.

Zalatnay Sarolta gyertyát gyújtott a legendás táncdalénekes halálának évfordulján:
"Számtalan pályatársat, barátot vesztettem el az elmúlt években, ám a tragédiák sora után is képtelen vagyok felfogni, hogy lassacskán teljesen egyedül maradok. Barátok, kollégák nélkül, akiknek az elvesztését a mai napig nem dolgoztam fel. (...) Koós Jancsi váratlan halála nagyon megrendített, pláne, hogy pár nappal előtte még egy színpadon álltunk. Sosem készült a halálra. Sosem gondolt az elmúlásra. Mindig a mának élt, és abból próbálta kihozni a maximumot. Minden pillanatát megélte, kiélvezte az életnek. A derűje, vidámsága már-már ragályos volt, és nem volt olyan ember, aki ne élvezte volna az ő társaságát" - mondta a Borsnak Cini.

Zalatnay SaroltaForrás: Mokka

Zalatnay aggódik Koós János özvegyéért, azt mondja, Dékány Sarolta két éve teljesen bezárkózott:
Saci két éve teljesen elvonult a világ elől. A családján kívül senkivel nem tartja a kapcsolatot, egyedül a lánya, Réka tud neki támaszt nyújtani. Én is próbáltam keresni, beszélgetni vele, ám ő teljesen magába zárkózott, a múltba temetkezett. Nem tud és nem is kara továbblépni, fájdalmán pedig az elmúlt két év sem enyhített. Sőt! Egyre nehezebben éli meg a veszteséget, és képtelen feldolgozni a történteket. Szegény Réka azt sem tudja, hogy mitévő legyen, miképp tudna segíteni az édesanyján. Teljesen tehetetlennek érzi magát, ami nem is csoda, hisz Saci nem akarja, hogy bárki is megmentse őt."

Koós Jánoscsaládja a temetésenFotó: Szabó Gábor - Origo