Ezeknek a filmeknek a forgatásán estek szerelembe a sztárok

Forrás: AFP -
esküvő Mint a villám Vicky Cristina Barcelona Túl a fenyvesen sztárok magazin Kleopátra Daredevil, a fenegyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem olyan meglepő, ha valaki egy kollégájába lesz szerelmes, hiszen a munkahelyünkön töltjük a legtöbb időt. Nap mint nap találkozunk, beszélgetünk, egyre bensőségesebb viszonyt alakítunk ki, és ez átcsaphat gyengédebb érzelmekbe. A sztárokkal sincsen ez másképp. Rengetegszer fordul elő, hogy azzal esnek szerelembe a való életben, akivel megosztják a filmvásznat. A hónapokig tartó forgatás, a közös élmények, nehézségek és örömök kötödés és érzelmek kialakulásához vezetnek. Íme, azok a filmek, amelyek végül sztárházasságot eredményeztek.

Mint a villám – Tom Cruise és Nicole Kidman

A Mint a villám című 1990-ben bemutatott akciófilm nem aratott hatalmas sikert, habár rossz fogadtatást sem kapott. Nem vált azonban maradandó és kihagyhatatlan kultikussá, azonban ennek a filmnek a forgatásán szeretett egymásba Nicole Kidman és Tom Cruise. Házasságuk 11 évig tartott, és két gyermeket örökbe is fogadtak. 2001-ben váltak el, és mindketten más oldalán találták meg aa boldogságot. Ugyan Tom Cruise következő házassága is zátonyra futott, Nicole Kidman azóta is szerelmes férjébe, Keith Urbanba.

Mint a villám – Tom Cruise és Nicole Kidman Forrás: Collection ChristopheL via AFP/Paramount

Vicky Cristina Barcelona - Penélope Cruz és Javier Bardem

Penélope Cruz és Javier Bardem 1992-ben figyeltek fel először a másikra, de sok-sok évnek kellett eltelnie, hogy tényleg gyengéd érzelmekkel forduljanak egymás felé. Erre akkor került csak sor, amikor a 2008-as Vicky Cristina Barcelona című romantikus filmet forgatták együtt. Onnantól viszont nem volt megállás. 2010-ben házasodtak össze, és azóta is egy párt alkotnak. Két gyermekük született. Fiuk, Leonardo Encinas Bardem 2011-ben, lányuk, Luna Encinas Cruz pedig 2013-ban.

Vicky Cristina Barcelona - Penélope Cruz és Javier Bardem Forrás: Collection ChristopheL via AFP/© The Weinstein Company / Mediapro / Gravier Productions/The Weinstein Company / Mediapro

Daredevil - Jennifer Garner és Ben Affleck

A 2003-ban bemutatott film a Marvel Comics Fenegyerek nevű képregényszereplőjéről készült, a főszerepet Ben Affleck alakította, mellette pedig Jennifer Garner játszotta a női főhőst. És habár a film fogadtatása nem volt egyértelműen pozitív, mégis származott belőle valami jó: Jennifer Garner és Ben Affleck házassága. 2005-től 2017-ig voltak együtt, kapcsolatukból három gyermek született. Ugyan szerelmük nem tartott örökké, Jennifer Garner azóta is sokszor támogatta volt férjét, aki komoly függőségekkel küzdött.

Daredevil - Jennifer Garner és Ben Affleck Forrás: AFP

Kleopátra - Elizabeth Taylor és Richard Burton

A két sztár kapcsolata nem indult könnyen, hiszen mindketten házasok voltak akkor, amikor megismerkedtek a Kleopátra forgatásán. Szerelmüket hatalmas botrány kísérte, a Vatikán nyilvános ítélte el őket, a médiacirkusz azonban pozitívan hatott a film fogadtatására: tódultak az emberek a moziba. Elizabeth és Richard szerelme is kiállta a próbát, 1964-ben összeházasodtak és 11 évig együtt is maradtak. 12 év után váltak el hivatalosan is, de később újra összeházasodtak. Kapcsolatuk nagyon viharos volt, hol építették, hol pedig rombolták egymást. Sokszor megjelent közöttük a szakmai féltékenység is.

Kleopátra - Elizabeth Taylor és Richard Burton Forrás: ZUMAPRESS.com/1963 by 20TH CENTURY FOX/A90

Túl a fenyvesen - Eva Mendes és Ryan Gosling

A 2013-ban bemutatott amerikai film sokkal többet adott Eva Mendesnek és Ryan Goslingnak, mint a nézőknek. A két szereplő ugyanis ennek a kriminek köszönheti, hogy megismerkedtek egymással, és hogy azóta is boldog kapcsolatban élnek és két közös gyermekük született. Érdekesség, hogy Eva Mendes házassága óta szinte teljesen visszavonult a filmek világától és a nyilvános szereplésektől is. Sokszor érte kritika amiatt, hogy férjét egy bemutatóra és díjátadóra sem kísérte el, de ez csak a rajongókat zavarja.

Túl a fenyvesen - Eva Mendes és Ryan Gosling Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.