Ma került ki a „FEL A SZÍVEKKEL" című dal és a hozzá tartozó maxi lemez. A lélekmelengető szerzemény a karantén utáni szebb jövő reményében született.

A CD-n és letölthető formátumban is megjelenő kiadványon hét felvétel szerepel: a címadó vadonatúj dal két változata, valamint az „Idősziget" album sikerdala, a „Csend leszek" stúdió- és koncertverziója, ráadásként pedig három ütős remix.

Ákos írta a szöveget, aki az éneklés, vokálozás mellett basszusgitáron is játszik a felvételen. A zenét Lepés Gábor szerezte, a jellegzetes gitárszólamok pedig Madarász Gábor munkáját dicsérik.

Érdekesség, hogy ezek közül kettőt a Bonanza Banzai egykori szintetizátorosa, Menczel Gábor jegyez, aki a zenekar megszűnése óta nemigen hallatott magáról. A kiadvány exkluzív digipack csomagolásban jelenik meg.

„A „FEL A SZÍVEKKEL" igazi tempós, életigenlő dal, jó kis koncertnóta lehet belőle, ha végre újra találkozhatunk a közönséggel – be kell vallanom, ez már nekem is rettenetesen hiányzik. Külön öröm, hogy Lepe vagány átértelmezése mellé régi zenésztársam, Menczel Gabi is két nagyszerű remixet hozott, ezekkel lett teljes a kiadvány" – mondta el az énekes.

A kényszerű koncertszünet után minden remény megvan arra, hogy Ákos és a banda bepótolhasson jó néhányat a tavaly elmaradt előadásokból.

„Minden a járványhelyzet függvénye, de vélhetően a 2021. december 11-i Aréna-koncerten már találkozhatunk" – reménykedik Ákos, aki azt is elárulta, hogy a karanténidőszakban befejezte régóta készülő novelláskötetét, amely még az idén megjelenhet egy neves kiadónál. Emellett forgatókönyvíró-rendezőként egy kisjátékfilm forgatását kezdi meg hamarosan.