Ma lenne 56 éves Cipő. A Republic legendás frontemberének tiszteletére szobrot avatnak az Ung folyó partják, Kárpátalján.

Cipő testvére, Bódi Marica azt mondja, az énekes hiánya 8 év után is elviselhetetlen:
"Telnek az évek, de Laci hiánya ma is elviselhetetlen. Itt lakom Kistarcsán, így hetente többször is van időm kimenni hozzá a temetőbe. Hol egyedül, hol anyuval látogatjuk meg, és csak állunk ott megrendülten a sírjánál. Annyi minden történt azóta velünk, körülöttünk, és felfoghatatlan, hogy lassan már nyolc éve nélküle élünk. Sokszor mondjuk anyuval egymásnak, bár csak itt lennél Laci, bárcsak itt lennél..."

Bódi László, CipőForrás: M1

Cipő, azaz Bódi László folyamatos szívritmuszavarral küzdött, majd 2013. február 15-én szívrohamot kapott. Kómába esett, és március 11-én elhunyt.

"Nem tudtuk, vagy csak nem akartuk tudni, hogy ekkora a baj Lacival. Voltak rosszullétei, többször koncertek közben is. Túlesett egy szívinfarktuson, és hát az nem volt titok, hogy folyamatos szívritmus-zavarokkal küzdött. Talán jobban kellett volna vigyázni rá nekünk, a barátainak. Óvni őt, hogy ne hajtsa túl magát, a folyamatos koncertezéssel, a zenéléssel, a stresszel. Talán még mindig élhetne. Nekünk csak a halála után mondták meg, hogy felajánlották számára a szívátültetést, ami megmenthette volna az életét. Nem akarta..." - mondta Marica a Blikknek.

Cipő Ungváron született, emlékét ott is megőrizték. Születésnapja alkalmából szobrot állítanak neki az Ung folyó partján, a különös sapjákával a fején, és bakanccsal a lábán. A zenész családja csodálatos gesztusnak tartja ezt.