Nagy dobásra készül a filmcsatorna: erről fog szólni a legújabb Meghan&Harry film

Forrás: WireImage/2018 Pool/Samir Hussein/Pool/Samir Hussein -
Igaz történet alapján film Meghan Markle főszereplő Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Lifetime filmcsatorna újabb filmet készít Meghan és Harry herceg történetéből. Ezúttal azt dolgozza fel a csatorna, hogyan hagyta el a házaspár gyermekükkel a királyi családot.

A Lifetime filmcsatorna újabb nagy dobásra készül. Meghan és Harry herceg történetéből eddig két, televíziós film készült: a Harry és Meghan: A Royal Romance ("A királyi románc") és a Harry és Meghan: Becoming Royal ("A királyi család részévé válni") után érkezik a harmadik film is, mely az eddigiek közül a legdrámaibbnak ígérkezik. A Harry és Meghan: Escaping from the palace ("Menekülés a királyi palotából") azt dolgozza fel, amikor a királyi pár úgy döntött, hogy elhagyják a királyi családot - írja a Town&Country.

Harry herceg Meghan Markle Forrás: WireImage/2018 Pool/Samir Hussein/Pool/Samir Hussein

A film részletesen bemutatja majd az ifjú szülők küzdelmeit és a kihívásokat, melyekkel akkor szembesültek, amikor a királyi család részévé váltak és amelyek végül arra késztették Harryt és Meghant, hogy visszalépjenek királyi kötelességeiktől, hogy saját elképzeléseik szerint új életet kezdjenek Amerikában.

Meghan-t Sydney Morton, Harry-t pedig Jordan Dean alakítja magát, ami azért is érdekes, mert mindhárom filmben más színészek alakították eddig a hercegi párt. Azt még nem tudni, hogy a filmet mikor kezdik el vetíteni, mindenesetre a sajtóközlemény szerint 2021 során a rajongók már láthatják a televízióban az igaz történetet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.