Klippremier! Tolvai Reni Lotfi Begivel és Rácz Gergővel rázza fel a hétvégét

Forrás: Tolvai Reni/Instagram -
klippremier Rácz Gergő Lofti Begi Tolvai Reni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valentin-napon felrobbantotta az internetet Tolvai Reni, aki spanyol énekével mindenkit levett a lábáról. Az „Ay Ay Ay" bombasztikus sláger lett, a kolumbiai SKINNY MAN-nel kiegészülve ütős dalt hoztak össze, de az énekesnő itt nem pihent meg, hiszen megérkezett a magyar nyelvű verzió!

Az énekesnő magyarul is hozza a vadító hatást, az „Oh Te!" magával ragadó és elképesztően fülbemászó lett. Reni mellé ketten is társultak a dalhoz, Lotfi Begi erősen pulzáló alapot varázsolt, miközben megőrizte a spanyol hatást, ehhez pedig tökéletesen passzol Rácz Gergő meghatározó hangja, aki rapbetéttel emeli a tétet. A hármas gördülékeny munkájának eredménye egy igazán rádióbarát szerzemény lett, ami nem hiányozhat a klubok játszási listájáról sem, tekeredjenek azok a csípők!

Tolvai Reni új dallal jelentkezik Forrás: Tolvai Reni/Instagram

Az „Oh Te!" ezúttal is szemkápráztató klippel érkezik, amiben a látványvilág mellé egy kis üzenet is belefért. Emlékezetes, hogy februárban Lábas Viki a véletlennek köszönhetően Reninek küldte el kommentárját, amelyben „csöcsös Mauglinak" nevezte az énekesnőt, aki ezt egy cseppet sem vette magára, sőt, rá is került az ötletgazdára, Lotfi Begire a Mauglis póló. A klip ezen kívül is tartogat meglepetést, hiszen az „Ay Ay Ay" megjelenését egy tánckihívás követte a TikTokon, a két legtehetségesebb pedig szerepet kapott az „Oh Te!" klipjében.

Hangerőt fel, megérkezett az „Oh Te!"!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.