Évtizedek óta nem vállalt sorozatszerepet: ezért tér vissza Fehér Anna a tévéképernyőkre

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
TV2 Mintaapák Fehér Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fehér Annát a legtöbben a Szomszédok című sorozatból ismerik, amelynek befejezése óta ilyen szerepeket nem vállalt, mostanáig. A Mintaapákban tér vissza a tévé képernyőjére.

Visszatér a tévé képernyőjére a Mintaapák, ráadásul bővült szereplőgárdával. Nem is akárki érkezett a sorozatba: Fehér Anna, akit a Szomszédokból ismerhet az egész ország. A színésznő azóta nem szerepelt sorozatban.

Fehér Anna a Mintaapákban tűnik fel a Szomszédok óta először sorozatban Forrás: MTI/Zih Zsolt

A Szomszédok annyira meghatározó sorozata volt az egész országnak, és persze nekünk is, akik benne voltunk, hogy azóta én nem vállaltam semmilyen ilyen típusú munkát.

Arról is mesélt, milyen élmény volt számára a forgatás. Elárulta, hogy fantasztikus volt számára a csapat. "Egy napi sorozatban rendnek kell lenni. Itt olyan rend volt, hogy nekem, mint friss belépőnek, semmi más dolgom nem volt, mint csak elfogadnia ritmust, a segítséget, és persze felkészültnek lenni, de nagyon könnyen ment. Én magam is aggódtam kicsit, hogy azért egy napi sorozat az más" - mondta.

Egy pillanat alatt közösséget éreztem a munkatársakkal, rendkívül profin dolgoztak"

"Nem hoztam gyorsan, könnyen döntést. (...) Éreztem, hogy ez ennyi idő elteltével már egy másik műfaj - nekem is. (...) A kihívás nagyon érdekelt a dologban, és utólag azt kell mondjam, nagyon jó döntés volt, hogy elvállaltam" - mondta.

Fehér Anna a fiáról vallott: ilyen hatással van rá a gyermeke

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.