Fehér Annát a legtöbben a Szomszédok című sorozatból ismerik, amelynek befejezése óta ilyen szerepeket nem vállalt, mostanáig. A Mintaapákban tér vissza a tévé képernyőjére.

Visszatér a tévé képernyőjére a Mintaapák, ráadásul bővült szereplőgárdával. Nem is akárki érkezett a sorozatba: Fehér Anna, akit a Szomszédokból ismerhet az egész ország. A színésznő azóta nem szerepelt sorozatban.

Fehér Anna a Mintaapákban tűnik fel a Szomszédok óta először sorozatbanForrás: MTI/Zih Zsolt

A Szomszédok annyira meghatározó sorozata volt az egész országnak, és persze nekünk is, akik benne voltunk, hogy azóta én nem vállaltam semmilyen ilyen típusú munkát. Úgy éreztem, hogy az enyém az volt. De sok-sok idő eltelt" - mondta a Mokkában Fehér Anna.

Arról is mesélt, milyen élmény volt számára a forgatás. Elárulta, hogy fantasztikus volt számára a csapat. "Egy napi sorozatban rendnek kell lenni. Itt olyan rend volt, hogy nekem, mint friss belépőnek, semmi más dolgom nem volt, mint csak elfogadnia ritmust, a segítséget, és persze felkészültnek lenni, de nagyon könnyen ment. Én magam is aggódtam kicsit, hogy azért egy napi sorozat az más" - mondta.

Egy pillanat alatt közösséget éreztem a munkatársakkal, rendkívül profin dolgoztak" - árulta el arról, milyen volt a közös munka a kollégákkal. Azt is elmondta, hogy nem hozta meg egyből és könnyen a döntést. A Szomszédok után úgy gondolta, nem fog többet sorozatban szerepelni, ezért ezelőtt hiába keresték, mindig visszautasította a felkérést.

"Nem hoztam  gyorsan, könnyen döntést. (...) Éreztem, hogy ez ennyi idő elteltével már egy másik műfaj - nekem is. (...) A kihívás nagyon érdekelt a dologban, és utólag azt kell mondjam, nagyon jó döntés volt, hogy elvállaltam" - mondta.

 

Fehér Anna a fiáról vallott: ilyen hatással van rá a gyermeke