Fehér Anna a fiáról vallott: ilyen hatással van rá a gyermeke

MTV -
gyermeknevelés színésznő Fehér Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fehér Anna őszintén mesélt a fiáról, a gyereknevelésről, és arról, hogy érzi magát anyaként. 

Fehér Anna már több mint 30 éve a pályán van, egyedül a koronavírus tudta megállítani - de szerencsére csak egy kis időre. A Szomszédok egykori Almája a pandémia elején otthonában fogadta a TV2 Mokka stábját, és őszintén elmesélte, milyen érzés folyamatosan otthon lenni.

Most pedig kisfiáról mesélt, illetve az anyaság rejtelmeiről. Elmondása szerint Barnabás tartja őt fiatalon, hiszen a 9 éves kisfiú mellett nincs megállás.

MTV

"Sok időt töltünk együtt, biciklizünk, játszunk, beszélgetünk. Szeret olvasni, érdekli a tudomány, a múlt, a történelem" - kezdi Anna a BEST Magazinnak, és elárulta, mekkora örömet jelent számára az anyaság.

"Nagyon sok minden történt velem az életemben, de soha semmi nem volt rám ilyen jó hatással. Boldog vagyok, hogy anya lehetek. Nyugodtabb, magabiztosabb vagyok, ráadásul az, hogy ilyenkicsi fiam van, fiatalon tart" - mondta a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.