Itt nézheted élőben Kóbor János gyászszertartását

Forrás: Facebook/Omega -
gyászszertartás Kóbor János Duna TV
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyászmisét tartanak Kóbor János emlékére december 17-én 19 órakor a Szent István Bazilikában. A megemlékezést a Duna World is közvetíti. 

A magyar könnyűzenei élet meghatározó alakját, a Liszt-díjas rockénekest, a Kossuth-díjas Omega együttes alapító tagját december 6-án, életének 79. évében érte a halál. A rövid betegség után, a koronavírus szövődményeinek következtében elhunyt Kóbor János hamvait végakaratának megfelelően a Balatonba szórják, ám az a szertartás csak a szűk családnak szól.

Kóbor János búcsúztatóját a Duna TV is közvetíti ma 19 órakor Forrás: Facebook/Omega

A rajongók december 17-én 19 órakor a Szent István Bazilikában búcsúzhatak el a legendás zenésztől. A misét a Duna World is közvetíti. Trunkos András, az Omega menedzsere korábban elmondta, hogy a gyászszertartáson Frenreisz Károly és a rajongói klub vezetője, Gazdag László is beszédet mond.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.