Fénybe borul egész Párizs: különleges fesztivál az evolúció jegyében - Galéria

evolúció Párizs fesztivál fényfesztivál galéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges fényfesztivál várja a Párizsba látogatókat egészen január végéig. Az evolúció tematikájában nem mindennapi fényszerkezetek által elevenednek meg élőlények a párizsi Természettudományi Múzeumban. 

A párizsi Természettudományi Múzeum már harmadszorra ad lehetőséget a fénykolosszusok közötti sétára. Az idei év témája az evolúció, és több száz lámpás segítségével elevenednek meg a különböző, kihalt élőlények. Olyan fajokat is láthatunk, melyek 600 millió évvel ezelőtt járultak hozzá a Föld benépesítéséhez.

A séta során elmélyedhetünk az evolúció történetében: a lámpások nemcsak mammutokat és kardfogú tigriseket imitálnak, hanem láthatjuk a dinoszauroszok korát is, végül eljutunk egészen a korai ember megjelenéséig.

A kiállítás november 29-től 2022. január 31-ig tekinthető meg.

Kattints a képre a galériáért!

Forrás: AFP/Thomas Samsonhttp://www.origo.hu/foto/galeria/20211129-kulonleges-fenyfesztival-franciaorszagban-galeria.htmlmiddleon53463565

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.