Kiderült, miért nem vállalt romantikus filmeket Julia Roberts

Fotó / Getty Images -
Julia Roberts film George Clooney vígjáték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Julia Roberts már 20 éve nem szerepel romantikus vígjátékokban, most elárulta, hogy miért.

Julia Roberts olyan filmeknek köszönheti az ismertségét, mint a Micsoda nő!, a Sztárom a párom, vagy éppen az Álljon meg a nászmenet!. Ezek mind romantikus vígjátékok, ám ilyen filmeket már 20 éve nem vállalt a színésznő. Most kiderült, azért nem szerepelt eddig hasonló alkotásokban, mert egyetlen forgatókönyvet sem talált megfelelőnek.

Julia Roberts 20 év után ismét romantikus vígjáétkban szerepel Fotó / Getty Images

"Az emberek azt hiszik, azért nem csináltam romantikus vígjátékot, mert nem akarok. Ha olvastam volna a Sztárom a páromhoz hasonlóan jó forgatókönyvet, vagy olyan vicceset, mint az Álljon meg a nászmenet!, elvállaltam volna" - mondta a The New York Tmes magazinnak Julia Roberts. A jég azonban Ol Parker forgatókönyvének köszönhetően megtört. A színésznő hamarosan látható lesz George Clooney oldalán a Ticket to Paradise című vígjátékban. A színásznő rajongói valószínűleg nagyon várják már, hogy ismét láthassák őt a vásznon, és ne csak a közösségi oldalára feltöltött szexi fotókkal kelljen beérniük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.