Fájdalmas vallomást tett a Nemzet Színésze: erre az egy dologra már képtelen

Forrás: Shutterstock -
színpad Lehoczky Zsuzsa Nemzet Színésze
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lehoczky Zsuzsa vonult vissza a színpadtól, és hiába kapott ajánlatot egy újabb szerepre, nem meri elvállalni.

Lehoczky Zsuzsa a Nemzet Színésze, Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas magyar színésznő és a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja tavaly szeptemberben döntött úgy, hogy visszavonul. Habár fájdalmas volt számára a búcsú, úgy érezte, itt az ideje. Habár most ismét kapott egy ajánlatot a 86 éves színésznő, nem meri elvállalni a szerepet.

Lehoczky Zsuzsa már nem mer színpadra állni Fotó: Hirling Bálint - Origo

"Hívott Kiss-B. Attila, hogy vegyek részt egy előadásban, és bevallom, az első szavam az volt, hogy igen, de aztán leülepedett bennem a dolog, és rájöttem, hogy nem merek. Én már nem merek kiállni a színpadra a fiatalok közé, pedig – én legalábbis úgy látom – nem nézek ki rosszul, de egyszerűen már nem akarok vállalni ilyen izgalmakat" - mondta a Blikknek a színésznő, aki nézőként szívesen jár színházba. "Szívesen nézem a kollégákat, ők örülnek is neki, ha ott tudnak a nézőtéren" - árulta el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.