Bruce Willist és John Travoltát ismét együtt láthatjuk a filmvásznon

Forrás: Mokép -
Bruce Willis John Travolta Paradise City
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár az afáziában szenvedő Bruce Willis néhány hónapja visszavonult a színészi hivatástól, megjelenés előtt álló filmjei debütálásának még jó ideig örülhet a nagyközönség.

A 67 éves színész és John Travolta (68) már brillírozott együtt egy ikonikus Tarantino-alkotásban, a Ponyvaregényben, illetve együtt dolgoztak a Nicsak, ki beszél!-filmekben is. Igaz, azokban Willis csak szinkronizálta a főszereplő kisfiút.

Ponyvaregény Forrás: Mokép

Nemsokára egy új sikervárományosban, a Paradise Cityben láthatjuk őket egymás oldalán, melynek szinopszisa nem túl bonyolult: a Willis alakította fejvadászkaraktert lelövik (de nem hal meg), így fia akar bosszút állni érte. Travolta a pletykák szerint egy rendkívül simlis alakot játszik majd a filmben. A direktori feladatokért Chuck Russell felel, aki a harmadik Rémálom az Elm utcában-filmet és a Jim Carrey-féle A maszkot is rendezte – írja a 24.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.