Nyugtatós póló a főnöködnek, véresen szerelmes a pasidnak - Bevállalnád?

Forrás: Tiny Wasteland -
Tiny Wasteland művész márka Csákvári Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Tiny Wasteland márka mögött álló Csákvári Péter különleges fotóit már nem csak Magyarországon ismerik egyre többen, világszerte kapkodnak érte a kiállításszervezők, és egyre több márkával kollaborál. Most már a testünkön is hordhatjuk néha bizarr, néha vicces, de mindig elgondolkodtató alkotásait.

A pályáját ételfotósként kezdő művész már hetedik éve alkotja meg sorra miniatűr világait, amelyeknek lényege, hogy a 3D-s nyomtatott, elképesztően apró figurák hétköznapi, normál méretű tárgyakkal állnak interakcióban. A képekhez összerakott háttereket, terepeket szintén az alkotó rakja össze különböző technikákkal. Az így elkészített jelenetek általában mindenki számára ismert eseményekre, helyzetekre, szituációkra reflektálnak.

Péter 2017 óta válik egyre ismertebbé, akkor a Sony World Photography Awards-on lett harmadik helyezett, nemsokára Londonba hívták kiállítani, később Kínában mutatták be képeit, 2023 elején pedig Azerbajdzsánban készített a helyi legnagyobb kávézóláncnak Tiny képeket.

Közben folyamatosan keresik meg hazai és nemzetközi cégek is, hogy elkészítse reklámanyagaikat.

Nyugtatós póló a főnöködnek, véresen szerelmes a pasidnak Forrás: Tiny Wasteland

A Tiny Wasteland újabb mérföldkőhöz érkezett, és viselhető formában bárki beszerezhet egy eredeti példányt: pólókat, pulóvereket, bomber dzsekiket adott ki Péter egy hazai ruhagyártó webáruház közreműködésével.

A darabok limitált példányszámban kaphatók, és olyan közkedvelt jelenetek közül válogathatnak az érdeklődők - a női és férfi ruhadarabokon egyaránt -, mint a "Plastific Ocean", a "Hungarian Dream", a "Bugfix" vagy épp a "Sponge Mower".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.