Saját műsorral tér vissza a 90 éves Vitray Tamás

Forrás: MTI/Czimbal Gyula -
család Vitray Tamás podcast műsor
Vitray Tamás másfél évvel ezelőtt dönött úgy, hogy visszavonul a képernyőtől, ám úgy tűnik, most meggondolta magát.

Vitrayék néven indított YouTube-csatornát Vitray Tamás, a fiai és az unokája. A család biztatta arra, hogy újra kamera elé üljön.

"Valamit elkezdünk mi, Vitrayék. Ez a neve a podcastnak, hogy Vitrayék. A sors úgy hozta, hogy az én fiaim nem nagyon szerették, hogy az apjuk tévés. (...) De az élet furcsa játékokat űz. Tamás fiam operatőr-rendezői diplomával rendelkezik, jogosítványa van arra, hogy egy ilyesfajta kezdeményezésben részt vegyen. Hasonlóképpen a kisebbik fiam, Péter, ő pedig programokat készít, külföldre is, és a köztévé egyik fontos műsorának állandó szereplője, a stáb tagja" - mesélte a beharangozó videóban Vitray Tamás, aki azt is eláulta, hogy az unokája, Jancsi is tagja annak a csapatnak, mellyel az a Csak ülök és mesélek című régi műsort újítják fel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.