Teljesen felismerhetetlen a Harry Potter ikonikus színésze: új szerepben láthatjuk hamarosan

Forrás: AFP/Stefani Reynolds -
Hollywood Harry Potter Jason Isaacs Cary Grant Archie
A Harry Potter legendája, Jason Isaacs egy vadonatúj tévésorozatra készül, amelyben a rajongók meg se ismernék, ha nem tudnák, hogy ő az. A színész Cary Grantet alakítja az Archie-ban. 

Jason Isaacs, aki a Harry Potterben Lucius Malfoyt alakította, most egészen más szerepre készül. A fantasy után most egy korabeli drámában áll kamerák elé, mint Cary Grant.

Jason Isaacs igazi átváltozóművész Forrás: AFP/Stefani Reynolds

Az Archie című sorozat egy 60 perces epizódokból álló négyrészes dráma, amely a fiatal Archibald Alexander Leach életét követi nyomon, aki Bristol egyik szegénység sújtotta negyedében nőtt fel a 20. század elején. Az ifjú Archie-nak meg kell küzdenie bátyja halálával, mielőtt bekerült Hollywood csillogó világába és Cary Grantre változtatta a nevét.

Grant 1986-ban, 82 éves korában halt meg, és a sorozatot lánya, Jennifer és volt felesége, Dyan Cannon beleegyezésével forgatták.

Isaacs – akiről egy csomó érdekességet olvashatsz ebben a cikkünkben – az új szerepéről korábban azt írta X-en, hogy alig várja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.