Fenyő 75 – PÁBIJUBÍLEUM Siófokon!

Forrás:Erdős László -
PR cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balaton, buli, rock and roll, Jampik… ahol a mini szoknya végre kötelező!
Forrás: Erdős László

Őrületes bulival tér vissza Fenyő Miklós Siófokra, a Szabadtéri Színpad kultikus koncert helyszínére.

Jó néhány év után újra Rock and Roll hangja tölti be a Jókai parkot, ahol július 30-án szombaton, úgy este 9 óra tájt belőtt sérójú jampik és jampipik népesítik be a környéket.

Forrás: Erdős László

Hiába a címben is szereplő 75, bár bűvös ez a szám, de Fenyő Miklós energiája és hangja mit sem változott. Legyen akár jubileum vagy éppen a jampi szleng hangzású PÁBIJUBÍLEUM, a végeredmény ahogy megszokhattuk, így július 30-án szombaton is, ugyanaz.

Egy őrületes buli, fantasztikus hangulat, a felcsendülő, kihagyhatatlan slágerek sokasága. Csókkirályok, vagányok, nyáresti romantika, felcsavart szőnyegek, tánc és rock and roll.

Forrás: Erdős László

Fenyő Miklós koncertjei nem csak a zenéről szólnak, nem csak társasági összejövetelek és hangulatok, hanem megfoghatatlan életérzést közvetítenek, egy időtlen, elvarázsolt estét, gondtalan élményt adnak át minden ott lévő rajongónak, kortól, nemtől függetlenül.

Különösen igaz ez a Balaton parton, Siófokon, egy kellemes, nyáresti, varázslatos koncert helyszínen. Ahol ugyan a szőnyeget csak jelképesen, dalban lehet majd felcsavarni, de ezért biztosan kárpótol a hangulat, a belőtt jampi sérók és persze a pörgő mini szoknyák sokasága, melyek, ha nem is mindig pöttyösek, de tutira minik és Fenyő módra kötelezők.

Forrás: Erdős László

Az igazán fanatikus Fenyő rajongók, még extra meglepetésre is készülhetnek, hiszen a koncerten megvásárolható lesz a néhány hete, a jubileumi turné alkalmából megjelent, 75 Magyar Népmese című Fenyő Miklós könyv „turné limitált és dedikált” példánya.

Fenyő 75 – Pábijubíleumi Koncert – Show

Siófok Szabadtéri Színpad

Július 30. 21.00 óra

Jegyek: broadway.hu, Siófok Tourinform, Hajóállomás, Óriáskerék

Forrás: Erdős László

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.