Ismét segélyből él a ValóVilág sztárja

VV Fecó Való Világ 5 munka segély
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Véget ért VV Fecó angol kalandja, a valóságshow hőse nem tér vissza a szigetországba, mert nem akar távol élni családjától. Fecó ismét munkát keres, és amíg nem talál elfoglaltságot kénytelen segélyből élni.

Ismét segélyekből él VV Fecó, aki karácsonyra tért haza Angliából. Bár úgy tervezte, hogy visszamegy, mégis inkább itthon marad szerettei közelében, ugyanis nem keresett annyit, hogy magával vigye a családját. Hogy a nyáron dinnyézésből élő család valahogy boldoguljon, Fecó munkát keres, és ennek reményében hajlandó a fővárosba költözni.
"Dinnyézés lesz meg vasazás, ez marad a roma gyereknek" - írta a legnagyobb közösségi portálon kétségbeesetten, amikor segítséget kért rajongóitól. Addig meg marad a segély.
"Most 22 500 Ft, meg két gyerekre 28 000 Ft a családi pótlék. Ez elég a két gyereknek mindenre, minden belefér" - osztotta meg a portálon.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Fecó itt még reménykedhetett, hogy hazaviheti a milliókat

Megváltoztatta az életét a Szombat esti láz táncosahttp://www.life.hu/legykepben/20130130-szilveszter-gazda-a-szombat-esti-laz-otthagyta-gazdasagat-es.htmlBombaformában van Szandihttp://www.life.hu/legykepben/20130128-szandi-magyar-enekesno-a-nagy-duett-sztarja-bomba-formaban-van.htmlPapucs lett Ashton Kutcherhttp://www.life.hu/legykepben/20130130-papucs-lett-ashton-kutcher-szinesz-aki-meg-londonba-is-koveti.htmlCsodálatosan néz ki! 26 kilót fogyott a Jóban Rosszban sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130130-vegh-judit-a-joban-rosszban-sztarja-26-kilot-fogyott-terhessege.htmlSúlyos vádak Pákó ellen: drogozott és ütötte volt párját a didikirály?http://www.life.hu/legykepben/20130130-fekete-pako-a-didikiraly-nonek-oltozott-drogozott-es-megutotte-gyermeke.htmlMegmutatta titkos otthonát a fekete hajú VV sztárhttp://www.life.hu/legykepben/20130129-nadai-aniko-azaz-vv-aniko-szerepel-az-rtl-klub-ejjelnappal.htmlÍgy nézett ki kisgyerekként a TV2 sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130129-igy-nezett-ki-es-igy-enekelt-kisgyerekkent-pal-denes-a.htmlCsúnyán átverték a színésznőthttp://www.life.hu/legykepben/20130129-hazassagi-csalas-aldozatava-valhatott-gina-lollobrigida-szineszno-akit-aleskuvoje-utan.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.